Jump to content

Pomoć...


Crveni zmaj

Preporučene objave

molim savjet...naime, otprilike nešto manje od mjesec dana sam na bolovanju zbog povrede radi koje ne mogu obavljati svoj posao. Kako uz posao studiram i kako su krenuli ispitni rokovi, odlazio bi na ispitne rokove na tih sat vremena koliko traje usmeni ili upis ocjene te se vraćao kući. Naravno, do faksa bi me vozili netko od članova moje obitelji, koji bi mi ujedno bili i pratnja i pomoć pri kretanju. Hoću li time prekršiti neki pravilnik o bolovanju, može li mi to poslodavac uzeti kao neku okolnost za otkazom ili za neku prijavu. Ujedno, posjedujem svu moguću medicinsku dokumentaciju prema kojoj se vidi da je bolovanje opravdano....hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

O opravdanosti bolovanja odlučuje Vaš izabrani doktor, a poslodavac može zatražiti kontrolu tog bolovanja. Za vrijeme trajanja privremene nesposobnosti za rad radnik je dužan postupati prema uputama izabranog doktora, a jesi li tako postupio procjeni sam odnosno to pitanje možeš riješiti samo sa svojim doktorom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija