Jump to content

zadužnica


avi

Preporučene objave

Poduzeće je primilo zadužnicu od obrtnika, čiji je račun, ( naknadno smo provjerili ), bio blokiran u trenutku izdavanja zadužnice. Naravno dalje smo saznali da ima veliki dug prema državi (porezi, doprinosi i sl), i da bude zanimljivije dotični gospodin i dalje radi, (nismo utvrdili na čije ime mu je nova firma ili obrt). Zadužnicu smo predali na naplatu prije godinu dana i ona stoji i čeka... ne znam što...ali čeka. Šta da radim....ima li osnove za krivičnu prijavu ?.....(gospodin nije samo nama dužan). Može li se dug naplatiti iz njegoveosobne imovinu budući se radi o obrtu?... :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovako, tražite zadužnicu od banke natrag da vam vrati. Onda stavite prijedlog za ovrhu na pokretninama dužnika, ali naznačite gdje se nalaze, znači ukoliko je obrtnik stavite na pokretninama koje se zateknu u njegovim poslovnim prostorijama... Zadužnica je ovršna isprava pa šaljete na sud, ne kod bilježnika... Preporučam da vam odvjetnik to napravi!

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija