Jump to content

Topli obrok - obrt


zvirinovnik

Preporučene objave

Molim pomoć,

 

ako vlasnik obrta svojim radnicima želi kupovati topli obrok, a nije mu isplativo isplaćivati im ga kao dio plaće jer topli obrok ide u oporezivi dio plaće, kako se onda tretira kupovanje toplog obroka za njih? Da li može vlasnik obrta kupovati tople obroke za svoje radnike i knjigovodstveno ih sprovoditi kao takve?

Znači npr. kod terenskog obrta - jedan dan su na jednom kraju grada i idu u restoran X, drugi dan na drugom kraju i idu u restoran y - da li je dovoljno da vlasnik obrta pokupi račune iz restorana x i y i sprovede ih kao topli obrok za radnike?

Tretiraju li se ti računi u tom slučaju kao troškovi reprezentacije ili kao obične URE?

Molim pomoć - na koji način je najisplativije (legalno) davati tople obroke radnicima ako si vlasnik obrta?

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija