Jump to content

posrednici za kredite


hasko

Preporučene objave

Danas sam bio kod jednog posrednika za kreditiranje, i zanima me slijedeće . Kako znati da ta agencija nije prevarantska iako sam na internetu pročitao njihovu stranicu ( ne znam da li smijem objaviti ime agencije), i u kojoj piše da su ovlašteni od strane Ministarstva financija ? Jasno mi je da to nije karitativna agencija i čovjek koji mi je prikazivao brojke je dosta korektno to prikazao ( barem sam stekao takav dojam ).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 8 mjeseci kasnije...

Može se provjeriti na: Ministarstvo financija-financijski sustav ( link lijevo )- potrošačko kreditiranje- imatelji odobrenja Minist.financija za pružanje usluga potrošačkog kreditiranja- tako dobijete cijeli popis odobrenih kreditnih posrednika! isto tako točno određeno trgovačko društvo možete provjeriti putem sudskog registra trgov.društava putem OIBa ili naziva, pa steći malo detaljniji uvid u dobit, njezinu podjelu i poslovanje toga društva, da li je uopće aktivno... Ako tko ima još nekih ideja neka napiše! Treba biti jaaako oprezan!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija