lumpi1 objavljeno: 4. travanj 2013. Dijeli objavljeno: 4. travanj 2013. Odrađujem otkazni rok, i trenutno prema pisanom odobrenju poslodavca koristim slobodne dane (umjesto neplaćenih prekovremenih). Zanima me da li dok koristim slobodne dane u otkaznom roku, otkazni rok "miruje" kao i kod korištenja bolovanja ili godišnjeg odmora? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jutro1 odgovoreno: 4. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2013. Zašto otkaz a radili ste prekovremeno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
predatorxxx odgovoreno: 4. travanj 2013. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2013. Ne, otkazni rok teče dalje ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lumpi1 odgovoreno: 5. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2013. Zašto otkaz a radili ste prekovremeno! Otkaz zato jer nisam htio prihvatiti novi ugovor sa manjom plaćom, a opisom radnog mjesta koji dodaje 30% više posla. Ni sa ovim postojećim ugovorom i većom plaćom taj posao nije bilo moguće odrađivati , a poslodavac nije plaćao prekovremene, kao ni 24 satnu pripravnost ... . I na kraju, zaključio sam da je najpametnije se razići, jer je sve to počelo loše utjecati na moje zdravlje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lumpi1 odgovoreno: 5. travanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 5. travanj 2013. Ne, otkazni rok teče dalje ! Na jednom drugom forumu našao sam drugačije mišljenje, odnosno da ukoliko se koriste slobodni dani u otkaznom roku umjesto više odrađenih sati, da je status otkaznog roka u mirovanju, kao i dok radnik koristi npr. godišnji ili je na bolovanju. Ta opcija bi mi bila povoljnija jer imam oko dva mjeseca slobodnih dana (380 neplaćenih prekovremenih). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.