Jump to content

Zaposlenje u MORH-u


Detektiv

Preporučene objave

U službu u Oružane snage može biti primljena osoba koja osim uvjetaodređenih propisima o državnim službenicima i namještenicima, odnosno općimpropisima o radu ispunjava i sljedeće uvjete

"– da nijepravomoćno osuđena za kaznena djela protiv: Republike Hrvatske; slobode i pravačovjeka i građanina; vrijednosti zaštićenih međunarodnim pravom; službenedužnosti; Oružanih snaga; života i tijela; opće sigurnosti ljudi i imovine;spolne slobode i spolnog ćudoređa; braka, obitelji i mladeži; imovine isigurnosti platnog prometa i poslovanja,– da protiv njenije otvorena istraga, odnosno da se ne vodi kazneni postupak za kaznena djelaiz podstavka 2. ovoga članka,– da jojpravomoćnom presudom nije zabranjeno obavljanje određenih djelatnosti, odnosnodužnosti za vrijeme trajanja takve zabrane,– da nijeprethodno otpuštena iz državne službe ili iz pravne osobe s javnim ovlastimazbog povrede službene dužnosti,"

 

 

Za razliku od izvoda iz kaznene evidencije uvjerenje se izdaje "da se protiv osobe ne vodi istražni postupak, da nije podignuta optužnica koja je postala pravomoćna, te da nije izrečena nepravomoćna presuda za kaznena djela, tzv. potvrdu o nekažnjavanju, ".

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija