Jump to content

Izazvao prometnu nesreću, ozlijedio drugog vozača..


tionio

Preporučene objave

Pozdrav, evo zadnjih par dana sam malo pod stresom i stalno razmisljam o prometnoj nesreci koju sam izazvao, pa me zanima sta mogu ocekivat od kazni? suda?

 

Imam 16 godina (maloljetan sam) i sa motorm sam pretjecao autobus..međutim, okolnosti su bile takve da sam imao krivu procjenu i nisam uspio ga prestići, došao je zavoj i prestala je isprekidana crta, a ja se više nisam mogao vratit u svoju traku...sa druge strane dolazio je motorista i nažalost se nismo mogli mimoić te smo se sudarili...materijalne štete gotovo da ni nema (par ogrebotina na mom motoru), međutim, u sudaru je stradala njegova noga..otvorena rana i slomljen nožni prst!

 

Nisam bio pod utjecajem alkohola, vozacku, prometnu, i sve valjane dokumente sam imao sa sobom...

 

kakvu kaznu mogu ocekivat? rekao mi je policajac da zbog toga sto je druga osoba dobila "teže ozlijede" (lom prsta) moram ici na općinski sud? dali postoji mogućnost oduzimanja vozačke dozvole i dali kod oduzimanja vozačke dozvole se oduzima samo ta kategorija s kojom sam upravljao?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija