Jump to content

Podstanar ne želi iseliti iz stana i ne plača režije i stanarinu


anonimno

Preporučene objave

Imam stan u kojem mi je podstanar. Sastavio sam ugovor,ali ga nisam ovjerio kod bilježnika. U međuvremenu sam saznao da mi je podstanar dao iskaznicu sa krivim JMBG-om. U dosjeu na policiji ima poduži spisak kaznenih djela, a među njima i lažno predstavljanje. Na osnovu imena znam njegov pravi JMBG. Koje su moje mogućnosti da dođem do stana i koliko traje postupak na sudu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da imala sam isti problem, pa obzirom na činjenicu da bi takvog gada legalnim putem tjerala iz svog vlastitog stana, koji mi nije pao s neba nego je krvavo zarađen, jedno 7 godinica. ja sam stvar uzela u svoje ruke- kad ga nije bilo doma jednostavno uđite u stan izbacite mu stvari i promjenite bravu. pozdravite se s onime što vam duguje, jer te novce nikad nećete vidjeti. slobodno zadržite ako ima nešto vrijedno- novi tv, kompjuter itd. po zakonu vi imate retencije- zadržavanja stvari dok se ne plati dužna najamnina i ostala dugovanja, a pri izlasku dotičnog iz stana.ovaj moj je također bio kriminalac i to pravomoćno osuđen, a policijski prijavljivan za razbojništvo, posjedovanje droge, prijetnje i iznudu. pazite samo da on ne provali u stan-morat ćete jedno 2 tjedna proboravit u stanu ili ga odmah iznajmite drugoj pouzdanoj osobi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija