Jump to content

internet kupovina


Mrs Queen

Preporučene objave

Dobar dan

POtreban savjet na ovu temu..

Narucila sam haljinu preko interneta.Uplatila sve oko 170 eura preko Westen Uniona.

Obecano mi je da ce biti sve poslano za tjedan dana.Imam sve poruke i uplatnicu kao dokaz.

 

Medjutim narednih mjesec dana nitko mi se nije javljao,niti je haljina stigla.Onda sam napisala gdje je moja haljina? Dobila sam odgovor da neznaju moraju da provjere-zatim slijedi cekanje od jos mjesec dana.

 

Nakon 3 mjeseca cekanja napisala sam im da su prevaranti,na njihovoj stranici i zbog sebe i svih tih ljudi koje su dodali u naredna 3 mjeseca na svoju stranicu.

 

Nakon toga,zena je nasla vremena jos da me vrijedja da ja nemam to pravo da mi je rekla da cekam.

 

Onda sam napisala da zelim da mi se vrati novac,da sad vise nezelim nikakvu haljinu.Jer vise se neradi ni o novcima,vec je sad stvar principa!!

 

Ogovor je bio da je haljina vracena,jer nismo htjeli preuzeti robu - sto nije istina- i da ce nam ponovno poslati 7.5.2013. i da moram platiti jos 40 eura i da ja MORAM preuzeti taj paket!!

 

Napisala sam da sad nezelim nikakav paket preuzeti,niti cu im vise ista platiti.

Naravno jos uvijek nista nije stiglo,niti se vise itko ikada javio!!

 

STO MI JE CINITI??

 

Ispricavam se zbog opsirnoga teksta i zahvaljujem na svakoj pomoci..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zivim u Svicarskoj,a haljinu sam narucila preko interneta iz Srbije.Haljina je trebala biti poslana za 7 dana.

Sve mi se odgovaralo na poruke dok nisam uplatila novce.Poslije mjesec dana nikakvoga odgovora.Ponovno sam pitala di je zapelo,da bi mi samo odgovorili da moraju provjeriti pa ce mi se javiti.Od toga je opet proslo mjesec dana a ja nisam dobila niti odgovor,niti haljinu. Opet sam im pisala,ali vise nikakav odgovor nisam dobivala.

 

Kad su prosla ,sve zajedno 3 mjeseca ,onda sam im na stranicu napisala da su prevaranti.

Na sto mi se odgovorilo isti tren !!Naravno,samim uvredama.Da ja sve ovo izmisljam i blatim ih-a imam uplatnicu kao dokaz i sve ove poruke s njima. Uglavnom, pocelo je vrijedjanje,umjesto da se oni ispricaju zbog takvoga "poslovanja" .

Ako uopce sve skupa to postoji,u sto definitivno sumnjam.

Jer sve sto sam napisala ispod tih slika su pobrisali.A meni su napisali da je paket bio poslan,ali da ga ja nisam prihvatila pa se paket vratio-sto je definitivno laz!!

Narucivala sam iz cijeloga svijeta,nikada mi se ovakvo nesto nije dogodilo!

Jer sam ih trazila da mi posalju broj da sama pratim di se paket nalazi.To naravno nikad nisam dobila.Kakav god sam dokaz trazila da je haljina poslana,nisam dobila,i samo se datum pomjerao.

 

Vec sam se pomirila da necu vise vidjeti ni novce,niti haljinu.

Ali ta zena nije odustajala da se opravda na lazan nacin,tako sto mi se prijeti i trazi od mene nekakvo javno izvinjenje,te da JA MORAM prihvatiti taj paket_koji,pretpostavljam, nikada nije ,niti ce biti poslan,te da moram nadoplatiti jos tih nekih 40 eura. Komisch!!

 

Da imam ferije,tuzila bi ih isti tren.Ali na zalost nista do iduce godine.Jer kako sam vec napisala,vise se neradi o novcu,vec o takvom bezobraznom pristupu!!

Sad me samo zanima kakva prava imam,s obzirom na situaciju?

Sto mi je pametno uciniti dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Poštovanje,

 

nadovezala bih se na ovu temu sa svojim slučajem.

 

Naručila sam 01/04 kozmetičke preparate sa stranice ljekarne u Grčkoj. I prije sam tamo naručivala i sve je stizalo kako treba. Zadnje sam naručila dakle 01/04, i čekala do sredine petog mjeseca da mi paket stigne, jer moja pošta u Španskom dostavlja pakete jako aljkavo. Kako je bilo prošlo mjesec i pol od poslane pošiljke, preko Tracking numbera sam otkrila da je pošiljka navodno meni dostavljena 2 puta, ja nisam htjela platiti carinu pa je paket vraćen u Grčku. Kontaktirala sam prodavača u Grčku, koji tvrdi da njima još nije vraćen paket, i neka se strpim. Bila sam strpljiva dok nisam vidjela preko Trackinga da je navodno paket vraćen u grčku poštu 02/05, pa sam tražila da mi vrate novce. To se do sada nije dogodilo, unatoč tome što im pišem 2 puta tjedno. Ostala sam oštećena za 400 kn, zato što, prvo, naša Hrvatska pošta (kojoj sam isto slala prigovor) nije napravila svoj posao, dakle obavijestila me da imam paket koji me čeka, i kao drugo, jer mi prodavatelj ne želi dati povrat novaca.

 

Je li mogu ja išta napraviti tu ili da se jednostavno pomirim da nam je država za, da budem pristojna, bananu?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija