Jump to content

Građevinska dozvola


hasko

Preporučene objave

2001. godine sam naručio izradu projektne dokumentacije koju sam i platio (račun naravno nemam više) i za dobivanje građevinske dozvole mi je trebalo još samo potvrda da sam oslobođen plaćanja komunalne rente ,koju sam dobio i posjedovni list iz gruntovnice. Problem je nastao onda kada ja moja majka zabušavala sa prijepisom te k.č. koju je na kraju ipak prepisala, ali ja više nikada ,do sada, nisam otišao da se to konačno riješi.

Otišao sam do Agencije koja mi je radila projekt (kuća je u međuvremenu napravljena), ali mi oni kažu da to ne mogu naći, da to vrijedi samo 2-3 godine, da su se zakoni mijenjali (ne znam koji), itd...

U svakom slučaj legalizacija kuca na vrata , a meni se ne plaća izrada novog projekta za kuću , jer iako sam kriv što to nisam prije rješavao, platio sam izradu glavnog projekta pa me zanima da li to još uvijek vrijedi ili moram praviti novi projekt ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija