Jump to content

vjencanje u zatvoru, trosak


emily1404

Preporučene objave

molila ih vas ako mi netko moze reci nesto vise o vjencanju u zatvoru... od frendice decko je u zatvoru jos mislim oko 2 godine i njih dvoje se zele vjencati uskoro... ona nije bas u najboljoj financijskoj situaciji i nezna koliki ce joj to sve biti trosak... koga se sve tu i sto mora platiti?

 

ovako najbolja i najeftinija solucija vam je da odete u maticni ured u sigetu posto je to najblize remetincu( ako je doticni tamo na izdrzavanju kazne ) pristojba se odma placa 100 kn a izlazak maticara posebno mene je ispalo oko 689 kn samo odete tamo glavna maticarka je dubravka,kazete da ocete sklopit brak u zatvoru zakonski rok je 30 dana od dogovorenog datuma da mora proc,znaci to vam je najbolja opcija.on u zatvoru mora trazit odobrenje da zeli sklopit brak kumovi mogu biti iz vana.kad to dogovorite otide se u zatvor na ulaz za posjete i puste vas gore traje vam 20 min mozete trazit i fotografa u zatvoru oni to imaju samo morate prije trazit dozvolu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija