Jump to content

Kašnjenje na posao


anonimno

Preporučene objave

Molim vas savjet! Radim u jednoj firmi,trenutno sam pripravnik,ali samo na zamjeni.Radim samo sa jednim kolegom koji svaki dan kasni na posao minimalno 15-tak minuta,pa ponekad i po par sati!!!! Uz sve to,omalovažava moj rad i moje postupke,s time da on većinu vremena provede "surfajući",i još mi s prijeti da će reći direktoru da ja ništa ne radim!!????Zamislite,još i laže a da ne pričam da je totalno netimski djelatnik i neljubazan prema klijentima! Ja se zbilja trudim i volim svoj posao,a također sam saznala od kolegice koju mijenjam da je sve to isto proživljavala! Mogu reći da je na tom radnom mjestu samo zbog nepotizma! Da li ga treba tužiti direktoru(koji inače radi samo honorarno za firmu,nije s nama)??? Oboje smo VSS.Unaprijed hvala na savjetu!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mnogi su u pocetku plakali kad su poceli obavljati pripravnicke poslove. "Stari" djelatnici se u pravilu osjecaju nadmocnima (ali i ugrozenima) u svom poslu. To objasnjava vecinu ovakovih ponasanja na poslu. Neki to jos zovu "bacanjem klipova pod noge".

 

Prvo, zivot je borba i to prihvatite. Morate se boriti.

 

Drugo, malo razmislite. Najbolje poznajete situaciju u kojoj se nalazite.

 

Trece, mozda nije losa ideja da razmislite o onoj da "osmijeh otvara sva vrata". Mozda postoji neki nacin da se tom Vasem "vrazjem" kolegi/kolegici nekako priblizite, na prijateljski nacin. S velikom dozom opreza. Tko se zadnji smije, najsladje se smije.

 

Cetvrto, za sve to vrijeme postujte prethodni savjet. Pokusajte razgraniciti poslove da se zaista vidi tko je i koliko napravio. I u kojem roku.

 

Peto i posljednje, naoruzajte se sa strpljenjem, znanjem, puno zivaca, mudrosti i pameti. Najuporniji pobjedjuju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija