Jump to content

Opomena pred ovrhu PBZ


marie001

Preporučene objave

Poštovani, mene zanima da li banka konkretno PBZ ima pravo na ovakav način rada? Slijed je ovakav.Suprug dobije plaću (3.000,00 kn),tekući račun mu je blokiran (interna blokada banke ne Fine) jer plaća kasni pa kasni sa plaćanjem rate kredita,bile su dvije.Kako se to već dogodilo znali smo proceduru,nazove se odjel naplate,oni skinu blokadu da se krediti podmire,ako ima razloga vrate ju,ako se sve plati,blokade više nema.Taj dan dolazimo u poslovnicu,a djelatnica na šalteru kaže kako su dobili novi zakon baš prije dva dana i (sredinom prošlog mjeseca) da se ne može platiti dio kredita već samo dug u cijelosti.Mjesec dana novac je na računu oni ga neće uzeti jer nema dovoljno da se podmire dvije rate od dva kredita,mi ga ne možemo uzeti i dolazi nam opomena pred ovrhu! Možemo li nešto učiniti?

Imaju li oni zaista pravo na sve to?

Također njihova politika glasi kako ako npr želite kredit i ako ste klijent banke kada se naplati rata kredita klijentu mora za život ostati minimalno 2.300,00 kn.Mi ne dižemo 100,00 kn od plaće već tri godine,sve nam banka uzme i nemamo se kome žaliti.Plaćamo to sve pošteno i kada u ovakvoj situaciji one firme koje još rade kasne sa isplaćivanjem plaće,oni nas blokiraju i doslovno prave budalama.Prisiljavaju nas na reprogram na 15-ak godina da nam barem uzmu još 10.000,00 e na kamatama.

 

Riječ je o poslovnici u Osijeku.

Unaprijed hvala na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija