Jump to content

VIPNET Tužba nakon zahtjeva za raskidom ugovora...


anonimno

Preporučene objave

Poštovani, pokušaću biti malo precizniji jer je cijeli slučaj prilično neobičan bi se reklo...

Naime radi se o slijedećem:

Prošle godine (2005) sam nezadovoljan sa uslugama VIP-a itd... odlučio raskinuti ugovor sa njima koji je potpisan prije 6g. Stvar je u tome da sam bio vam HR te nisam osobno mogao podnjeti zahtjev za raskid već sam to učinio preko maila, na koji mi je služba i odgovorila u dva navrata da se moram javiti u njihovu poslovnicu... Na sve moje molbe oko dogovora, (molio sam ih da mi pošalju koliko sam dužan do tog dana i da to platim i da sve bude ok) ostalo je na tome, (što mi je budi usput rečeno i decidno napisano u mailu od VIPa), da ili da se vratim u HR i podnesem molbu ili da ne platim račun. Ja sam pristao na ovo drugo, jer mi je bilo lakše. Nakon tog dogovora i razmjene mailova više nisam koristio njihove usluge. Ja sam potraživanja njihova podmirio zaključno sa tim mjesecom u kojem sam koristio njihove usluge, no oni su i dalje na moje ponovno inzistiranje poslali dvije pretplate koje nisam više htio platiti, jer imam njihov mail u kome govore da će u tom slučaju prekinuti ugovor samnom.

Nakon 7mj. oni žele podići tužbu za te dvije pretplate. Moje pitanje je da li oni na to imaju pravo... koliko vidim iz ugovora imaju, da li to znaći da one mailove koje su pisali na sudu neće ništa znaćiti. Naime rekli su mi da netrebam platiti, a sada me tuže za to.

Usput napominjem nije problem u novcu već u principu, naime troše milijune kuna na reklame, a da sa klijentima ne žele nikakav dogovor ili pak raskid ugovora.

Zahvaljujem se na bilo kakvoj ideji u vođenju ovog spora...

:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mozda grijesim,ali bez obzira na sve,raskid ugovora obicno ide sa novim ugovornim razdobljem.dakle,oni su vjerovatno mislili da raskidaju sa vama ugovor za iducu godinu ili slicno,ali od dana zavrsetka za sada valjanog ugovora.a dotle ste vi duzni placati pretplatu (jer ste se to potpisom na prvom ugovoru vjertovatno obavezali).tako je sa svim ugovorima.procitajte sto pise u ugovoru ako ga jos mozete naci.tamo vam je sve navedeno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija