Jump to content

Javni bilježnik - vježbenik, Osijek


anonimno

Preporučene objave

ne.

nije se još ni jednom dogodilo u ove dvije godine koliko tražim posao da se objavi oglas za vježbenika kod javnog bilježnika a da već nema nekog.To je korak koji oni moraju odraditi radi upisa tog vježbenika u javnobilj.komoru. Čak i ako je oglas za radno mjesto ono bude prije oglasa u nn i bude ime i prezime. :-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Da li mozda netko zna kakva je situacija u drugim gradovima za konkretni natječaj. Nekako se ja uvijek kad izađe neki natječaj volim nadati da nije namještaljka i da baš mene čekaju ( možda stavrno pre kratko tražim posao).

I vezano za onu izjavu (o napuštanju bilo kakve naplatne službe...) koja se treba priložiti zamolbi kako bi to od prilike trebalo izgledati.

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovo što se događa u Osijeku događa se i u ostalim gradovima. U mojem gradu javni bilježnici najčešće vježbenike nalaze putem preporuke (samo je jedan javni bilježnik kontaktirao Zavod za zapošljavanje) i to par mjeseci prije objave natječaja u NN. Kad se uvjere da im kandidat odgovara posebno za njega raspisuju natječaj u NN, a nije rijetkost da se naknadno konzultira Zavod radi ostvarivanja prava na vaucher(u kojem slučaju Zavod objavi natječaj za dotičnog javnog bilježnika znajući da je kandidat već poznat - fiktivni natječaj- budući da je to uvjet za ostvarivanje prava na vaucher)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija