Jump to content

Vip net moguća zastara


DivaAntares

Preporučene objave

Poštovani,

zanima me informacija postoji li mogućnost ostvarivanja zastare u ovom slučaju. Imala sam pretplatu za internet preko vip neta krajem 2010. godine, do sada mi nije došlo ništa od strane nikakvog odvjetničkog ureda, samo imam zadnji racun za raskid ugovora i ukupni dug od 1050kn za podmiriti sa 3 mj 2011. Mogu li i kako zatražiti zastaru?

Hvala na što skorijem odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I kako to mogu provjeriti ili tražiti? Problem je u tome što ne znam jesu li išta poslali, a znam da sad mogu slati i ako ne primiš tri puta to je pravomocno, a nismo bili cijelo prošlo i ovo ljeto doma, a tako su mi smjestili iz Tmobilea. Slali su preko ljeta i onda nisam izreagirala jer nisam znala, pa su mi sjeli s ovrhom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

imam ovrhe nad oba tekuća računa. dug je u 5 mj iznosio 41 000 kn. danas on iznosi 38 800 a unazad 4 mjeseca kako sam radila i primala plaću redovito mi se skidala 1/3 plaće, cca 1100 kn. Danas sam izvadila očevidnik na Fini koji sam jos i platila 56 kn i pitala ih kako je moguće i kome se mogu obratiti u vezi istog zbog kamata i kako je moguce da nakon ovrhe i blokade kamate jos rastu i to drasticno. sto bi znacilo da ja sa svojom placom od 3 000 kn nikad necu isplatiti taj dug jer on samo raste i raste iz mjeseca u mjesec. znam da sam ja kriva za to jer nisam placala na vrijeme ali zbog zivotnih troskova i poteskoca. Mozete li mi pomoci nekim pravnim savjetom ili kome da se obratim u vezi toga? ima li netko tko nas male moze zastititi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Evo sam zaprimila od javnobiljeznickog ureda, prijedlog za ovrhu, s tim da pise da je ured primio 21.05.2012. postupak naplate tražbine, a ja sam prijedlog za ovrhu primila sad tek u petak. Tražbina je 1125,30 kn, iznosi su od 08.-12.2011. i 03.2012. godine. plus troškovi 800kn plus kamate. Na zadnjoj strani piše da imam pravo zalbe u roku 8 dana od primitka otpravka rješenja, a isto pise da moram podmiriti sve u roku 8 dana od primitka, s tim da je otpravak i rješenje od 24.05.2012.

Kako je moguce da sam ja to tek sad zaprimila, pitala sam postara, sad je tek drugi puta islo i zanima me kako pravilno da srocim prigovor da se odbaci naplata i rjesenje o ovrsi?

I to saljem preporuceno s povratnicom javnom biljezniku?

Molim sto prije da mi date odgovor jer mi vec tece ovih 8 dana.

Hvala, pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija