Jump to content

Molim za pomoć....


wulfi

Preporučene objave

Poslan sam preko mirovinskog zavoda na profesionalnu rehabilitaciju kao invalid rada, međutim, naprasno su mi rješenjem u prvom mjesecu prekinuli školovanje i naknade s rješenjem u kojem piše da je provjerom utvrđeno da sam uspješno završio školovanje!

S 06.01.ove godine mi ukidaju sve....da ni ne znam jer sam na to odmah uložio žalbu...iz škole potvrda da je još u tijeku...središnja služba je žalbu uvažila u 4 mjesecu i naredila novo rješenje da izda taj područni zavod,javna pravobraniteljica je isto napisala da je krivotvoreno rješenje....ja sam ostao bez zdravstenoga, završio mjesec na psihijatriji jer sam ostao bez terapije lijekova protiv bolova...početkom 6 mjeseca sam opet morao ići na vještačenje...i do dan danas čekam rješenje....da bi danas saznao da mi piše da produžuju mi profesionalnu rehabilitaciju još 6 mjeseci...znači do opet 01.06..negdje....i kaže mi sada referent da se prijavim kad dobijem to rješenje na zavod....a opet gubim sve od mirovinskog.... imam dijagnoza boli glava...od kralježnice, opće nestabilnosti koljena, ptsp-a, jedno stopalo mi je "palo".....živci stopala otišli.....sve dokumentirano s više operacija i trajnim stanjem......

 

Kako dalje?ako netko zna.....bio bih zahvalan

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija