Jump to content

Prigovor treće osobe


TheVeka

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Molio bih za pomoć. Naime, moram podnjeti prigovor treće osobe sudu. Radi se o tome da sam ja još 2006. godine kupio stan (sve kako treba, ugovor, tabularna, banka se upisala pod hipoteku jer je preko stambenog kredita išlo, država me oslobodila poreza jer mi je to bila prva nekretnina..). Uglavnom ja budala:azdaja: se nisam upisao u gruntovnici. I tu počinje zavrzlama. Naime, s obzirom da sam stan odlučio prodati početkom 9. mjeseca 2013 odnjeo sam papire u gruntovnicu da vlasništvo upišem a kad ono odbijenica. Uglavnom, na mom stanu je ovrha od Erste Card Cluba još od 2010. godine jer bivša vlasnica nije platila neki dug od cca 9.500 koji je do danas narastano na 20 i nešto tisuća.

 

Uglavnom uputili su me da sudu pondesem prigovor treće osobe što i planiram napraviti već u ponedjeljak samo bih molio nekoga da mi kaže(da šprancu) kako se to piše i gdje se to podnosi.

 

Koliko sam skužio iz svih papira koje sam uzeo kao kopiju u gruntovnici vezano za tu ovrhu da se radi o općinskom građanskom sudu u zagrebu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija