Jump to content

Ovrha


sali x

Preporučene objave

Prije par godina sam uložio prigovor protiv jednog riješenja o ovrsi jer sam smatrao da dio duga za koji me se tereti nije bio osnovan.Sud je nedavno donio riješenje kojime me se oslobađa plaćanja tog dijela,ali mi ostaje još jedan dio duga za platiti.Rok za prigovor je bio do prošlog petka,al ise nisam žalio.Dali je moguće doći do nagodbe s odvjetnicima tužitelja da dug otplatim u rate.Neznam kakva je praksa o takvim nagodbama nakon što sud donese presudu,dali je moguće sklopiti išta i prije nego mi ovrha sjedne na račun i blokira sve? i Kolko dana otprilike treba da se ovrha pokrene?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pozdrav , ja imam problem sa Splitskom bankom, nisam plaćao kredit dvije god i kompletan dug mi je išao na naplatu, 90,000 kn, međutim u te dvije godine račun mi je blokiran i banka redovno svaki mjesec skida 1,333 kn. prodali su dug firmi eos matrix koja mi je poslala pismeno da sam dužan sad njima 91,480 kn, U tom kreditu nemam ni sudužnika niti jamca osim životne police osiguranja koju također sam prestao plaćati jer nisam imao novaca, Što mi je činiti , unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija