Jump to content

Uzdržavanje na silu.


kova5kova

Preporučene objave

Nakon smrti Oca nasljedio sam pola kuče a druga polovica je pripala majci.Mjaka je nakon toga svoj dio kuče u kojoj živi i sve ostale nekretnine prenjela na sestru(katastarski).Od tatine smrti (i prije) ja plačam sve račune(struja,komunalije,održavanje vodovoda).Pokušao sam nači bilo kakav način za dogovor oko podjele plačanja računa ali i Majka i Sestra odbijaju bilo kakav dogovor i prisiljavaju me da plačam sve račune koji dolaze za kuču jer u protivnom ostajem ili bez struje,vode... Kuča nije legalizirana i nije vidljiva u geodetskim nacrtima. U karastarskom rješenju piše kuča i dvorište a u stvarnosti na toj čestici su dvije kuče(moja/sestrina,susjedova) i gospodarski objekt.

Piranje:

Dali ču po smrti Majke imati pravo povrata dijela troškova za uzdržavanje jer sam prisiljen plačati sve troškove koje majka napravi iako ona ima nasljeđenu mirovinu od pokojnog Oca.

Postoji li bilo kakav način da odvojim svoje režije od Majcinih jer su svi pokušaji dogovora propali.

Jako mi je važan bilo kakav savjet jer je majka iz inata što sam ja odvojio grijanje od nje kupila peč na struju sa kojom se grije iako ima peč na drva koja je dovoljna za zagrijavanje prostorija u kojima boravi i punu garažu drva za ogrijev.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija