Jump to content

Ukradeni mobiteli,nabijen racun od 19 000 kn i sad mi prijeti ovrha


Julio325

Preporučene objave

Ovako.vidio sam oglas za posao,tipa ko oce zaradit 500 eura.poslao sam upit za to i bila je shema da ja moram uzet 4 mobitela na pretplatu kasnije odemo do javnog biljeznika i prebacimo ugovore na firmu penelopa d.O.o.ja sam se nasao sa tim covjekom i naravno kao zadnja naivna budala otisao sam u 4 ducana i uzeo mobitele u vrijednosti preko 8 tisuca kuna.mobiteli si mu bili ukradeni par min kasnije kad sam izasao i posljednjeg ducana i svi ugovori i papiri i sve vezano uz to.To je bilo prekjucer i danas mi je iz vipa dosao racun doma s jedne kartice 8.5 tisuca kuna i s druge 11 i nesto tisuca i pise ako ne uplatim po primitku obavjesti da ce mi ugovor biti preknut i da ce se sve obracunat i naplatit.sad me zanima dali mogu uopce sta ucinit u vezi toga?bio sam i na policiji,znam di su toga covjeka kamere snimile,znam jos vise ljudi koji su bili isto tako prevareni....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da pogodim - mjesto radnje je Zagreb?

 

E dečki, moji dečki - nema brze zarade. Ovako - ako lika ne uhvate i pravomoćno ne osude, biti ćete dužni platiti potrošeno, a glede sklopljenih ugovora vrijedit će (ovisno o operateru i Općim uvjetima) - ili isplatiti cijeli ugovor ili popust ostvaren pri kupnji uređaja (zavisi što je povoljnije). "Jedini" problem u cijeloj priči jeste taj što kazneni postupak traje, a bez pravomoćne presude, operatere to ne zanima. Tražite privremeno isključenje (ako već nije napravljeno, a vjerojatno jeste) i bilo kakav dogovor s operaterima, ali najvjerojatnije ćete biti dužni platiti, a onda ukoliko pronađu prevaranta i osude, moći ćete od njega potraživati naknadu štete koju ste pretrpjeli. Ako ćete imati od čega se naplatiti, jer koliko vidim, na ovaj način nasamaren je već pozamašan broj ljudi.

 

Kako kaže Gibo : "I ovo mi je škola..."

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija