Jump to content

Zaštićeni račun


biba78

Preporučene objave

Blokada računa je bila jedanputa, djelatnik otvorio zaštićeni račun, otplaćen dug, poslodavac i dalje isplaćuje cijelu plaću na zaštićeni račun, da li je u prekršaju?

 

Dug po kreditu preuzela je eo matrix.zovu me doma i traže da nešto platim no ne mogu .Imam otvoren zaštićeni račun.Sada su me zvali i traže da platim nešto i kažu da su poslali obavijest na moju firmu o dugu koji žele naplatiti.Budući da imam kredit na plaći a ostatak primanja ide mi na zaštićeni račun,mogu li oni tražiti kakvu ovrhu.Dali uopće imaju kakvo pravo obaviještavati firmu u kojoj radim.Možete li mi reći koje su njihove ovlasti.Rekli su mi da će obavijestiti FINU i još svašta.Ništa mi nije jasno.Ima li netko iskustva'Lijep pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Naime ,ovak ,majka mi je otvorila zasticeni racun nedavno ...medjutim s obzirom da je firma vec dugo pod stecajem danas joj je sjela placa medjutim unatoc izdanoj potvrdi za uplatu djela na zasticeni racun cijeli iznos place joj je isao na tekuci koji je naravno blokiran ... neznam ima li veze sto u sustavu firme obracun place ide odavno vec jer tek su evo doili placu za 10 mjesec :( molim vas pomoc ....kako da dobije svoj iznos koji je namjenjen za zasticeni racun nazad

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija