Mirror objavljeno: 17. prosinac 2013. objavljeno: 17. prosinac 2013. Poštovanje, Parkirao sam se na nedozvoljenom mjestu. Došao sam do policajca u trenutku pisanja kazne i pitao ga mogu li platiti polovicu iznosa na što mi je jedan od njih odgovorio da nisam zatečen na mjestu prekršaja, iako sam stajao pored njega dok je pisao kaznu. Drugi je izjavio da im neradi nekakav sustav za mandatno plaćanje i da mogu otići do policijske postaje u roku 3 dana i platiti polovicu iznosa. Može li mi netko dati mišljenje o ovome, što da učinim. I gdje platiti kaznu uopće. Nisam dobio nikakvu uplatnicu. Hvala! Citiraj
sivko odgovoreno: 17. prosinac 2013. odgovoreno: 17. prosinac 2013. Tek poslije 1.1 možeš dobit popust od 50% ako platiš u roku 3 dana. Imaju mandatne kazne kod sebe za gotovinsko plaćanje a aparat za kartice možda i ne radi.Počeo je pisat pa bi imao previše posla da izvrši storno jer sve ima brojeve. Jesi dobio obavijest o počinjenom prekršaju? Samo uz prekršajni nalog idu 2 uplatnice (kazna + troškovi) Mirror 1 Citiraj
Mirror odgovoreno: 17. prosinac 2013. Autor odgovoreno: 17. prosinac 2013. Da, dobio sam samo obavijest o počinjenom prekršaju. Koji su mi daljnji koraci? Gdje moram platiti to. Prvi mi je prekršaj ikad tako da nisam baš upoznat sa postupkom. Ima li smisla otići do policijske postaje pozvati se na njegovu izjavu? Hvala. Citiraj
sivko odgovoreno: 17. prosinac 2013. odgovoreno: 17. prosinac 2013. Ili ćeš im javit ime vozača kako je navedeno u obavijesti pa će ti doma poslat prekršajni nalog za plaćanje kazne s uplatnicama ili se možeš prošetat do postaje i odmah riješit stvar (preuzet PN i platit kaznu) ili ćeš se žalit na PN kad ga dobiješ na bilo koji opisani način. On će reći da si nešto krivo čuo. Ako plaćaš trebaš platit samo 2/3 kazne. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.