Jump to content

HZZO nije transparentan


Perpetum mobile

Preporučene objave

Dakle, kao što ste primijetili obrisao sam Vam prvi post jer zaista nema nikakve potrebe za pastiranjem svega što ste gore učinili, nadalje, Vaš se problem nalazi u sferi konkretnog rješavanja zahtjeva u kojem u konačnici imate pravo na sudsku zaštitu pred upravnim sudom, a komparacija ove dvije vrste prava je nespojiva.

 

Naime nikakve veze pravo na tzv. bijele plombe tri gore lijevo i desno pa i dolje nema sa situacijom u kojoj se izgleda nalazite, ona je individualna i rješiva unutar propisanih dentalnih pomagala i svega ostalog.

 

S obzirom na navedeno, nemojte generalno ovdje prozivati cijelu jednu ustanovu već se unutar propisanih pravila probajte recimo to tako naći i ostvarite u tom smislu i svoja prava koja su unaprijed jasno i propisana.

 

Naravno da na kraju, moram i napomenuti da pokušajte u eventualnoj daljnjoj korespondeciji izbjegavati ovakvu vrstu generalziriranja i spajanja nespojivog, jer ću Vas biti prisiljen uputiti u pojedine odredbe pravila ovog foruma (nemojte iskušavati ovdje moje strpljenje)

 

Zahvaljujem na razumijevanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija