Jump to content

Staro oročenje iz ex yu


bruno3112

Preporučene objave

Prekjučer mi je stigla obavijest o produženju oročenje štednje u PBZ ali na adresu iz djetinjstva, a ja tamo nemam ni oročenja ni račun,odem do najbliže poslovnice i tamo mi kažu pošto ja nemam ni knjižicu ni ugovor, da prvo moram donijeti dokaz da sam tamo stanovao i da je oročenje sklopljeno 1978.g. na dvije godine te se automatski produživalo , ja sam tada imao 5 godina i oročenje je otvoreno na bivšoj Međimurskoj banci , no ja nikad u tih 36 godina nisam vidio ni dobio nikakve obavijesti od banke,sada sam doznao da mi je oročenje stavio moj djed koji je 1979.g. umro,a banka sad veli da su nekava događanja na računu bila 2009.g.te je tom prilikom ostalo na računu samo 43 kune, a odbijaju mi reči koliko je stanje bilo prije toga . Molim nekakav savjet ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

otkrio sam da mi je račun otvorio djed koji je umro godinu dana kasnije te se knjžica zagubila,međutim u poslovnici mi nije htjela otkriti što se dešavalo sa računom, samo je rekla da je neko 2009 nešto dirao na računu,te je rekla da ne valja matični broj koji je izmijenjen te ne odgovara nikome iz moje obitelji,nakon toga sam zvao u Zagreb u centralu i tamo mi je gospođa rekla da donesem taj rodni list sa dokazom adrese iz djetinjstva te da se u slučaju promjene podataka na računu mora provesti istraga po računu, napominjem to je račun od Međimurske banke pa pošto je PBZ lani preuzela MB prvi puta u životu mi je poslana obavijest o računu i oročenju koje se kontinuirano produžuje svake 2 godine več 36 godina .Neznam što misliti.Jer djed je bio obrtnik u ono doba i znam da nije stavio na račun par dinara, a u poslovnici mi je rekla da se 2009 na računu nalazilo 43 kune , a koliko je prije bilo nije htjela reči , a nije htjela reči ni čiji je matični broj upisan na račun 2009.ŠTO BI MOGLO BITI U PITANJU???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija