Jump to content

nadstojnički stanovi


anonimno

Preporučene objave

Možete li pobliže opisati još par činjenica koje se odnose na taj Zakon u Vašem slučaju, odnosno činjenice iz priloga koje ste im poslali.

Ovako se može pretpostaviti da Vi sami živite u tom stanu nedovoljan broj godina, i slično.

 

Druga činjenica je da je državno odvjetništvo izradilo nove upute za provedbu ovog Zakona jer su naišli na brojne prepreke pri provedbi Zakona što je i laiku moglo biti jasno ali zakonodavcu nije.

 

Poanta Zakona je "rješiti" se preostalih stanova u državnom ili nekom "nepoznatom", teško definirano čijem vlasništvu, i osigurati dostojanstvo onima koji ih neometano koriste minimalno 15 godina.

Referenti i pravna služba GKG ako toga nije svjesna radi grešku. Naime, radi se o "prozaično" pisanom Zakonu, nepripremljenim i neupućenim službenicima itd.

 

Pokušajte svoja prava ostvariti predajući novu molbu (ako imate osnove) ili u krajnjoj liniji pokušati sudskim putem doći do prava vlasništva nad tim stanom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo male nadopune! radi se o stanu koji je još 1963 dan na korištenje mom djedu , tada je bio nadstojnik , on je umro 87 a u stanu je nastavila živjeti moja baka koja je umrla 2001, od 2001 ja sam prijavljen na toj adresi!!!jedinin sam korisnik obiteljskog kučanstva te ne postoji druhih stanara osim mene. Ne posjeduem nekretnine , to mi je jedini krov nad glavom! jel ja imam pravo otkupiti taj stan i jel me grad može izbaciti na cestu????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija