Jump to content

Ozljeda na radu


vedran599

Preporučene objave

Dobar dan. Ako netko moze pomoci ili mi dati neke korisne informacije bio bi jako zahvalan. Naime 22.10.2013. sam dozivio nezgodu na poslu gdje me stresla struja i otada sam na bolovanju. Imao sam problema sa nogama i sa ledjima,ali ledja nijedan doktor nije napisao nego su govorili da ce sve biti dobro. Sada nakon odredjenog vremena imam velikih problema sa ledjima,ali mi nezele to priznati kao povredu nego mi spominju sudsko vjestacenje da bi dokazao da nisam odprije imao problema sa ledjima pa pokusavam to sad progurati. Inace imam 32 godine,trenirao sam crossfit i igrao nogomet 3 puta tjedno do ozljede i nikad nisam imao problema sa ledjima! Jel mi netko moze pomoci i uputiti me kako,sta i gdje? Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pričekajte stručno medicinsko vještačenje u kojem će biti utvrđeno da li se u ovom slučaju s leđima radi o posljedici vezanoj uz ozljedu na radu od 20.10.2013. godine ili se radi o drugoj bolesti koja se ne može povezati s time. U odluci će se nalaziti i uputa o pravnom lijeku, a btw i laiku je relativno jasno ono što i sami navodite, da pokušavate progurati nešto što je izgleda nespoivo, no zanemarite ovo posljednje i pričekajte odluku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija