Jump to content

iskljucit iz posjeda


maxsim

Preporučene objave

postovani vlasnik sam 2/3 neetazirane kuce na 2 kata a brat 1/3 on je koristio prizemlje ali se preselio prije 4 godine a ja zivim na katu a od tavana sam napravio sobe imam 4 djece te mi je potreban jos taj prostor u prizemlju koji je on zakljucao i ne ulaze u kucu ni lipe a kuca je stara 55 godina te ju hitno treba obnovit dali ja mogu uc u taj stan u prizemlju mada znam da ce me potom tuzit ali kad ne zeli da ga isplatim da budem vlasnik cjele kuce ne zeli ni etazirat uglavnom mi neda mira a ja sam poklonio mami 1/4 druge kuce i zemljista da ona to pokloni njemu i sada ima svoj mir a meni ga neda sta da radim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Imate mogucnost da putem suda razvrgnete suvlasnistvo.Brat je u posjedu donjeg dijela kuce,i sasvim izvjesno da bi bili tuzeni ukoliko bi iznesenu namjeru sproveli u djelo,pored toga sto bi parnicu izgubili,natovarili bi sebi troskove,kako svoje tako i suprotne strane,narocito ako je u svemu tome angaziran odvjetnik.Dobro razmislite sto cinite,kako vas ishitrenost nebi kostala.

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

to je zadnji nacin,medjutim koliko se moze uociti da je moguca fizicka podjela uspostavljanjem posebnog dijela vlasnistva.

Ja sam vlasnik 2/3. Brat 1/3 kuca ima prizemlje prvi kat i tavān koji sam j u spavace sobe ulaz u kucu nam je zajednicki pa tako i u riste no se te nemozemo zivjet u istoj zajednici dal tadsud moze raspodijelit kome sta

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija