Jump to content

Kamere na križanju Maksimirske i Bukovačke (kod stadiona)?


ivek159

Preporučene objave

Da li kamere na križanju na semaforima u maksimirskoj kod dinamovog stadiona snimaju i šalju kazne? Pometali su ih toliko da kad im vidim broj uhvati me panika, često tamo prolazim, bude gužva pa se bojim da mi ne nađu 100 prekrašaja koji ustvari i nisu prekršaji (npr prestrojavanje preblizu križanju ako su obje trake za ravno, prolazak kroz žuto/crveno ako mi se naglo upali žuto a bude me strah kočiti jer se netko nabio odmah iza mene i slično)...

 

drot13 je napisao nedavno da te kamere u zg nemaju takvu svrhu, vrijedi li to i dalje?

 

PS: Vidim da su ih pometali i po semaforima u Radničkoj, na onom dijelu gdje su bili radovi pa su stavljeni novi semafori, pa može usput odgovori na isto pitanje i za njih. :)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kad bi te kamere snimale i slale kazne vrlo brzo bi se usijale. Pokušajte stajati pored raskršća 5 minuta i pogledajte koliko automobila će ući u raskršće na ČISTO crveno. Izgovori da će nas netko napucati odostraga ako prikočimo na žuto ili ako se prestrojimo ispred raskršća su vrlo plitki, pogotovo za vozače koji svakodnevno prolaze tim raskršćem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otkud ti da ja idem kroz crveno? ja UVIJEK stanem na žuto, ali na 1000 prolazaka kroz semafor mi se 1x dogodi da se zbunim kad mi naglo upali žuto i neznam što bi napravio i prođem možda čak na crveno iako sam mogao stati. I što bi ja onda trebao napraviti? Platiti kaznu kao i onaj koji redovito prolazi namjerno kroz žuto jer se netko sjetio postaviti arsenal kamera na semafor??? a što se prestrojavanja tiče, jednom od dvije trake za ravno na desnoj stoji traktor i ja pred semaforom 10 m skrenem na lijevu traku, vjerojatno je i to prekršaj jer je bilo na manje od 10 m od križanja, to su rijetke stvari, ali bolje ako će vozači ispod tih kamera stalno biti u grču i gledati na kamere to je opasnije nego da ih nema, bar po meni.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija