Jump to content

Pomoc oko (bivseg)muza .


xdoctor

Preporučene objave

Pozdrav.

 

Situacija je sljedeca. u vezi sam sa curom koja je bila braku pred raspadom kad smo se upoznali. Trpilia je psihicko i fizicko zlostavljanje u tom braku u kojem se rodilo svoje djece. Nakon sto smo se upoznali , i poceli prijateljstvo jednu vecer me nazvala i rekla da ju je muz opet pijan doma istukao. Tu vecer sam je odvezao na hitnu , on je zavrsio u stanici na hladenju. Ostali su spavati kod mene. Sutra kad su ga pustili opet se nacugao , zvao je i prijetio i opet sam je odveo na mup da prijavi prijetnje i prijava je urodila stim da je zbog prijasnjeg dosjea 3 mjeseca bio u pritvoru . Na prvom rocistu su ga pustili , jer je ulijevao nadu da mu je stvarno stlo do djece i da zeli provoditi vrijeme sa njima i odredili mu sudenje za 10 mjesec. Prijatelj mu je garantirao da kad izade da ce boraviti kod njega , no kad je izasao priajtelj je odjednom dobio turiste i nema mjesta te smo mu omogucili da do se ne snade tjedan, dva bude u stanu sa djecom a ona da se odeli meni. Vec tu smo poceli shvacati da nema namjeru se snaci i da mu je bitniji ego i da ona bude njegova nego cak i djeca. Nakon smo smo ga izbacili iz stana , pocelo je opetmaltretiranje da on ne moze vidati djecu i takve stvari. Jednu vecer smo ga pustili cijeli dan sa djecom i da prespava tamo Da bi sutra dan dobili od gazdarice stana obavijest da je bio mrtav pijan i takav dosao doam u 10 navecer sa klncima. Covjek je psihicki bolestan. Pola sata prica normalno , a onda iducih pola sata zove i vrijeda, prijeti kao ce je oteti, kao ce nas odrobijati i tave stvari. Danas nam je rekao da je sinoc bio na terasi i gledao nas dok spavamo. Neznamo sta vise da napravimo. Po kojoj osnovi da ga prijavimo policiji kad nemamo nikakav cvrst dokaz I da ga vidim i prijavim a on pobjegne vjerujem da bi mu njegovi sa posla dali alibi di je bio. Strah me je zbog nje , jer sam zbog posla cesto po par dana van grada da se jednu vecer ne napije i ne napravi neznam ni ja sta. Podnijela je prijavu za razvod braka no ceka se da dode do suda to.

Ja vjerujem da bi zbog toga jer ga ceka sudenje , i zbog dosjea i najmanja prijavila strpala do sudenja barem iza na kojem ce sigurno biti proglasen krivim .

 

Dali vi imate neku ideju ili stvarno moramo cekati da se nesto desi da mogli poduzeti nesto ?...

Hvala .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija