Jump to content

Prometna nezgoda sa motorom


LeeMaa

Preporučene objave

Ovako,pred dva dana sam imao prometnu nesrecu na sporednoj cesti,ja sam se kretao ajmo rec po "glavnoj" cesti sa motorom a zena je izasla iz sljepe ulice s desne strane, ne gledajući dali ima koga usla u raskrizje i onda okrenula glavu prema meni,uocila me i nalgo stala. Ja sam u tom trenutku kad je ona usla u raskrizje bio doslovno 2 metra od nje,nisam uspio zakocit proklizao mi prednji kraj pao sam s motora i klizeci se zabio u nju. Nisam se kretao brzo,to je i sama zena rekla policiji(30ak km na sat). Niti na mojoj niti na njenoj cesti nije bilo niti jednog znaka,ali moja cesta je po nekoj logici vece vaznosti s obzirom da se tom cestom moze uc u jednom kraju grada i izac u drugi kraj grada dok njena ulica je sljepa ulica,znaci po nekoj logici manje vaznosti i samim time nebi se trebalo,u tom slucaju,primjeniti pravilo desne strane,s obzirom da se ona ukljucuje na cestu kojom se ja vec krecem. Ona nije priznala krivnju rekla je policiji da nezna ko je kriv s obzirom da nema nikakvog znaka.

Ja sam slikao ulicu u google mapsu da vam pokazem pa da mi kazete sta vi mislite ko je kriv u ovom slucaju.

Zahvaljujem

nesreca.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Policija je rekla da će sud odlučit,nisu htjeli ništa govorit s obzirom da gospođa nije priznala krivnju...ali i u slučaju da vrijedi pravilo desne strane to joj ne dopušta izletavat na cestu bez da gleda,ja sam praktički već bio u raskrižju i ona je izletila 2-3 metra od mene i naglo stala tako da po nekoj logici ona je u krivu ne ja....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija