Jump to content

Sakačenje i nesavjesno lijecenje-Tužba


random620

Preporučene objave

SLUČAJ:

 

Poštovani,

 

zamolio bih Vas za pravni savjet koliko se isplati tuzit doktora i njegov odijel koji Vas je nesavjesno lijecio i trajno esteski osakatio!? Naime, radio se o bolnici sv. Duh i uroloskoj operaciji gdje me nisu dobro zasili pa mi rana teze cijeli i krivo zarasta.(bojim se da se ne ugnoji i da ne dode to tezih komplikacija) Nakon sto sam rekao istom doktoru koji je voditelj gore navedenog odijela što me muči, on mE je skoro izbacio van riječima:"Zar ti nisam rekao da vise ne dolaziš!?"

"Kaj bi ja tebe sad trebao ponovno rezati?" "Pa to nisam radio 10 godina"!? - Ovo zadnje je bio odgovor na moje uplasenu tvrdnju da me specijalizantica sa tog odijela nije dobro zašila. Imam snimku svega jer sam par dana prije(kod istog doktora) na kontroli prozivio slicno iskustvo pa sam se ovaj puta "pripremio"... Poanta je u tome da su me krivo zasili i da su me estetski osakatili. Mislim da je to slučaj sakacenja i neeticnog lijecenja! Ako mi potvrde drugi urolozi da su me osakatili,tuzit cu ih . Nisu mi dali nikakav papir da poptisem da me specijalizantica operira i tu ih imam jer znam da su trebali moj pristanak(a ne da im budem znanstveni eksperiment) +snimka ovog bezobraznog doktora koji je nazalost voditelj odjela! Ljudi oprez: nemojte ici svakome pod nož! I trazite papire. Danas su doktori gori nego kriminalci! Ovome se vidi na licu da mu se neda raditi. Isao sam u bolnicu na tu operaciju samo jer su mi rekli da imaju bolju opremu nego privatnici ako se nesto zakomplicira i tu sam pogrijesio, a ne zbog novaca. Ali barem ce sada ostati za tužbu jer mi novci nisu problem ako se dokaže gore tvrđeno. A ovaj problem idem rijesiti kod privatnika. Da popravi unisteno jer nezelim imati grbu na spolnom organu do kraja zivota...

 

 

PITANJE: Da li postoji pravna osnova za tuzbu za ovaj slucaj!?

 

PITANJE2: Ako da, koje su sanse da se dobije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

PITANJE: Da li postoji pravna osnova za tuzbu za ovaj slucaj!?

 

Odgovor ovisi o vještačenju odnosno mišljenju liječnika iste specijalizacije glede eventualnih propusta učinjenih tijekom operacije/liječenja.

 

Glede ove snimke, pripazite samo da je snimka učinjena uz suglasnost osobe koja se snima, u protivnom je kazneno djelo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija