Jump to content

Kazna na ratama?


Nicola

Preporučene objave

Dobio danas na prekrsajnog 7000kuna+ troskove kao kaznu za platit. Sudac odredio kao i po zakonu mogucnost placanje od 2/3(4666hrk) iznosa ukoliko je novac uplacen u sljedecim 8 dana. Nazalost necu vjerovatno u mogucnosti platit cijeli iznos pa trazim savjete ukoliko je moguce platit na rate?

 

Druga pitanje, koliko imam vremena platit kaznu prije da stize ovrha s fine?

 

Hvala svima na vrijeme i pomoci. Nicola

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 mjeseci kasnije...

Predlažem ti svoja iskustva sa kaznama , ja kad dobim kaznu ma kolika ona bila ja plačam u ratama bez da tražim odobrenje i to na način da plačam preko internet bankarstvo , kao prvo sudske troškove odma platim jer to ide u državni proračun direktno a kaznu podjelim na onoliko rata koliko mislim da mi je dovoljno važno da uplačuješ i nemogu ti sjest na račun jer svaki mjesecnešto im dolazi i pazi da odplatiš prije nego ti istekne registracija jer nečeš moči registrirat auto dok ne otplatiš sve, ja tako radim nema kamata nema opomena i to je to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Sivkiću ja govorim svoja iskustva , kad sam dobio kaznu i sudske troškove platim sudski trošak odma i jednu ratu , a sad je nezgodno ako ideš na registraciju nemožeš registrirat dokm sve ne platiš njbolje ako ti registracija stiže za 11 mjeseci , ali ako je za 2 mj. onda si naježio.Dobio sam kaznu 1000 kn. ja zovem sudkinju i pitam za na rate ona kaže može na 2 a ja platim trošak i ostalo na 4 rate s tim da sam platio 3 a četvru zaboravio ( ha ha ha ) pošalje mi opomenu i ja platim i četvrtu. Onda navečer po mraku dao malo veči gas , a ono me nešto zabljesne snimi me kamera za prkoračenje i pitanje tko je vozio ja napišem žena makar je vozila 2 puta u životu i kazna 500 kn. ja platim trošak sudski i pet rata vjeruj mi ja sam vozač 39 god.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, a sad je nezgodno ako ideš na registraciju nemožeš registrirat dokm sve ne platiš
Dobro jutro.Sa sudom možeš igrat na takve stvari jer manje gledaju da li je plaćeno u roku kako kaže zakon dok plaćanja prekršajnog naloga policija gleda po zakonu i dobiva se ovrha na neuplaćeno u roku.

Možeš ti bit vozač i 100 godina međutim zakoni ali i postupanja se mjenjaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija