Minii objavljeno: 22. srpanj 2014. objavljeno: 22. srpanj 2014. Postovani, situacija je ovakva upisala sam Visoko gospodarsko usiliste u Krizevcima generacija 2003/2004 i ove godine su mi odbili produziti mogucnost zavrsetka moga studija. Nikako nije moja lijenost kriva sto nisam zavrsila vec ne mogunost placanja ispita jer sam nezaposlena osoba a placa se 500kn po ispitu. Takoder kolega iz generacije 2002/2003 je takoder imao pravo do ove godine pa me sada zanima zasto je on imao pravo studirati 11godina a ja nemam? Dali pravno postoji koliko dugo se smije studirati? I dali bi po ovome ja jos uvijek smijela studirat? Hvala unaprijed Citiraj
G-man odgovoreno: 22. srpanj 2014. odgovoreno: 22. srpanj 2014. Trebalo bi vidjeti koja je pravna osnova da vama ne dozvoljavaju nastavak studija. Zatražite pismeno očitovanje. Podloga mora postojati ili u zakonu ili u Statutu Učilišta. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.