Jump to content

ukradeni mobiteli i osobne stvari, novčanici


frane.53nja

Preporučene objave

Prije dva dana 7.9. je mojoj prijateljici ukradena torba na plaži, unutra su bile i moje stvari. Odmah smo krenuli put policije koja se nalazi 5-10 min od plaže. Nakon stvaranja zapisnika rečeno nam je da sutra dođemo sa imei brojevima od mobitela i da ćemo dobiti i potvrde da možemo raditi dokumente. Riječ je o šteti od (kako je procijenio inspektor u policijskoj postaji)6500 kn (mobiteli Samsung galaxy s5 i alcatel one touch idol, novci sveukupno oko 1500 kn te torba njezina i naočale). Jučer kada smo došli izdali su nam potvrde i ja sam dao imei te pitao inspektora koji je bio tada što će sad napraviti locirati ili što?? On meni odgovara da kako to mislim tko nam je to rekao oni takve stvari ne rade i da budemo sretni jer je to policija uzela u svoje ruke a ne da mi moramo raditi privatnu tužbu, bla bla.... Svjesni smo toga da stvari nismo smjeli ostavljati bez nadzora ali što sad mogu eto... Uglavnom mojoj sestrični je policija prije godinu dana tražila mobitel koji je bio dosta jeftiniji i samim time je šteta bila puno manja... objasnila mi je kako je imei poslan u ZG jer jedino kao oni mogu locirati mobitel.. nakon nekog vremena pronašli su ga... sad mene zanima kakva ja imam prava budući da je šteta puno veća i kako to da oni sad odjednom to ne mogu.. Da ne spominjem kako je slučaj sitne krađe negdje do 1500 2000 kn ne znam točno....... Hvala ;)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uglavnom ako su vas tražili IMEI oni znaju što će sa njime napraviti, morate znati da takva pitanja koja zadiru u samu metodologiju postupanja nitko ne voli, vjerovatno je zato i došlo do takve komunikacije.

 

Iz iskustva znam da kada se radi o skupljem aparatu biti će učinjeno sve da se počinitelj otkrije a vama vrati vaše.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija