Jump to content

Krivicna prijava


otpustena

Preporučene objave

Postovani,

Potreban mi je hitan savjet na kojem se unaprijed zahvaljujem.

Naime radi se o tome da je bivsi poslodavac protiv mene podnio krivicnu prijavu nakon cega je podignuta i potvrdjena optuznica radi pronevjere u sluzbi.Radi se o iznosu od 2000 eura.

Tuzitelj me pozvao na razgovor i savjetovao da priznam jer su dokazi kojima raspolaze jaki i nudio mi da se dogovorimo na uslovnu osudu od 6 mjeseci.

Uz obestecenje firme naravno.Obzirom da sam u vrlo vrlo teskoj materijalnoj situaciji,i imam bolesno dijete,ja taj novac nemam.Da li se i ukoliko se desi da priznam,moze nekako odgoditi to izmirenje duga,ili dogovoriti da se to izmiri sticanjem zaposlenja ili nesto slicno?

Za 7 dana idem da se izjasnim o krivici kod sudije.Nemam ni advokata niti ga si mogu priustiti.Molim Vas, sta da radim, sta mi savjetujete?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa ukoliko su dokazi čisti, a vrlo vjerojatno i jesu (niti sami sporite učin djela), onda je priznanje apsolutno najbolja opcija + što se još možete dogovoriti i glede roka u kojem ćete biti dužni vratiti novac. Obzirom vam je situacija takva kakvu navodite, objasnite to i na sudu i zamolite za malo duži rok za povrat novca, cca 6 mjeseci. Ne bi smjelo biti problema da vam se isto odobri.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija