Jump to content

dva upozorenja za laksi prmetni prekrsaj


zagorakis

Preporučene objave

Pozdrav, prije par mj me murja zaustavila i dobio sam upozorenje jer nisam bio vezan i sad pise na upozorenju da u god dana ne smijem ciniti prekrsaje ili cu u protivnom morat platiri tih 500kn. Stvar je sto sam jucer vozio malo brze od dopustenog (15km/h) i naravno, opet murja. Kad me pitao dal sam kaznjavan rekao sam da sam zadnju kaznu platio prije 5 godina cca. Kad me pitao "sta cemo?" Rekao sam da mogu na licu mjesta platit 250kn (jer ak se odmah placa onda je pola iznosa). Kad je je ocito skuzio da ga ne muljam rekao mi je da ce mi napisat upozorenje (PRIJE TOGA JE NARAVNO NJEGOV KOLEGA UNIO MOJE PODATKE U ONAJ UREDAJ DA STVARNO PROVJERI DA NISAM BIO KAZNJAVAN). Napisao mi je upozorenje, ja se zahvalio, ispricao i krenuo svojim putem.

Dakle, mene zanima jel moguce dobiti dva upozorenja (iako su jako sitni prekrsaji) u razmaku od 4 mj? Sad me cijelu noc kopka dal postoji mogucnost da mi gospoda posalju kakvu kaznu??? A ak zovem murju da pitam mozda se sjebem pa mi naplate? Jel bolje da sutim samo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija