Jump to content

Ozljeda na radu?


analavanda60

Preporučene objave

Radim na poslovima čišćenja na dvije lokacije. Dolazeči s jedne lokacije na drugu, znači u toku radnog vremena, spotaknula sam se na pločniku i pala i tom prilikom mi je pukla kost na ruci u blizini lakta. Slijedila su dva tjedna nošenja longete i mjesec dana (do sada) fizikalne terapije. Uredno sam predala sve papire od liječnice i u firmi napisala izjavu o samom događaju. Ali...ni nakon dva mjeseca nema nikakvog rješenja od HZZO-a i ja još ne znam da li će mi to biti priznato kao ozljeda na radu a moja liječnica mi na doznakama za bolovanje piše bolest. Moram napomenuti da bolujem i liječim se 8 g. od Parkinsonove bolesti i uza sve probleme koje ta bolest nosi radim i obavljam svoje radne zadatke (iako mi je to sve teže s obzirom na kvadraturu koju moram napraviti). Moja liječnica je napomenula da postoji mogućnost da mi zbog Parkinsonove bolesti ozljeda koju imam neće biti priznata kao ozljeda na radu.

Molim vas da mi to objasnite i kažete u kojem roku, u stvari, HZZO treba donijeti rješenje.

I da li i što bih trebala poduzeti. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerojatno je predmet na vještačenju u smislu da li se ili to nije slučaj radilo o ataki kronične bolesti ili o slučaju koji se može priznati ozljedom na radu pa ne vidim nikakve zapreke da se tamo informirate o trenutnom statusu predmeta nakon čijeg će rješavanja ili biti izdano rješenje ili biti priznat događaj ozljedom na radu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija