anp123! objavljeno: 31. siječanj 2015. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2015. Da li je netko polagao pripravnički ispit u HZZO-u? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bambi2 odgovoreno: 31. siječanj 2015. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2015. Pozdrav!!!! Ne znam da li mislis na Drzavni strucni ispit..ali ja sam bila na predavanjima za DSI sad u srijedu i cetvrtak i bilo je ljudi koji rade u HZZO-u i polazu DSI..uglavnom, rekli su nam da se opci dio normalno polaze kao i svi drugi, a posebni dio je Zakon o zdravstvu..buduci da je HZZO javnopravno tijelo koje donosi rijesenja, dakle odlucuje o pravima i obvezama gradjana po ZUP-u..j Ažurirano Uglavnom, ne znam dali sam ti od pomoci ali eto, to je sto znam..ako te jos nesto zanima pitaj slobodno, pa cemo si pomoci..zato i jesmo tu!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anp123! odgovoreno: 1. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2015. Hvala, svaka je info dobro došla...ja još ne polažem državni nego baš pripravnički ispit prije nego mi istekne godinu dana pripravničkog staža. Dobila sam literaturu koju moram proći a to uglavnom kaj se tiče zakona, pravilnika i sl. HZZO-a i polažem u Mihanovićevoj (znači prostorijama HZZO-a). A državni ću tek onda za kojih godinu dana, ne znam...ali svakako ako bilo šta još saznaš ili znaš javi, i naravno kako je bilo na državnom.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.