Jump to content

Nije istina da nisam htjela potpisati!


Nikolina211

Preporučene objave

Dakle uhvacen sam u voznji u alkoholiziranom stanju i ok, kriva sam- vode me u stanicu i policija ispunjava obrazac. Kad je doslo vrijeme da potpishem ja sam imala par pitanja svezi rubrike "primjedbe" na sto mi nisu htjeli odgovoriti i poceli su graktati "oces li ti to potpisat ili ne, oces li ti to potpisat ili ne!?" Na sto sam ja njih pitala ima li vremensko igranicenje na to - "ne, ali mi tebe necemo cekat 10min da ti ti potpishesh" nakon cega je jedan djelatbik " popizdio" od silnig natezanja i "odugovlacenja" i uzeli su mi papir iz ruku i sami potpisali da sam odbila. Ja sam jasno istaknula da ni u kojem trenutku nisam odbila potpisati niti sam davala naznake za to. No gotovo....

Mene zanima dali mi se to uopce isplati spominjat na sudu?? Dali to trebam spomenuti u onom papiru sto ide za sud (bla bla)?

Imam dojam da ce samo okrenut pricu na svoju stranu i reci da sam samo bila pijana i luda, jer ja nemam svjedoka a oni mogu reci da ih imaju bar 3....

Hvala svima...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Apsolutno je nebitno potpisala ili ne, jer potpisom ne priznaješ krivnju niti išta slično, nego potvrđuješ primitak svog primjerka obrasca.

 

Što se tiče suda, ovisi o načinu obrane koji planiraš koristiti. Ako ćeš negirati prekršaj, žaliti se na psotupanje policajaca i sl., onda to spominješ, a ako ćeš ići na priznanje, kajanje i sl., onda samo kažeš da nisi razumjela i da zato nisi htjela potpisati. Tu nema nikakve zamjerke.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija