Jump to content

Prometna, napustanje mjesta nesrece, alkohol...


Hoffman

Preporučene objave

Imao sam saobracajnu nerecu sa lakse ozljeđenom osobom, napustio sam mjesto nesrece i kad je policija stigla kod mene doma sat vremena kasnije napuhao sam 1,75 promila i prespavao na policiji.. (kolegi s posla je zena rodila dijete i jednostavno se „zalomilo“..... )

Onaj u koga sam se trenuso je isao u suprotnom pravcu i nije se pridržava svoje sredine svoje trake... Uglavnom, nakon sudara sam se preplasio ( vozačka mi treba za posao) i produzio sam kuci. Sat vremena kasnije stigla je policija i sve sam normalno prizano.

Sto mogu očekivati od kazni, kolko novaca i dal postoji sansa da mi ikako ostane vozačka (b kategorija) jer cu u protivnom izgubiti posao kojim prehranjujem obitelj. Auto koji sam trensuo neznam koji je i nemam pojma kako se zove ta osoba..Kako ce autoosiguranje to rijesiti obzirom na okolnosti ?

Nisam nikad imao sabracajnu nesrecu (imam koju kaznu u vozačkoj karijeri zbog brzine) i nikad nisam imao oduzetu vozacku zbog alkohola.

Hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija