february 0 Objavljeno u veljača 12, 2015 Podijeli Objavljeno u veljača 12, 2015 (uređeno) I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Uređeno svibanj 21, 2017 od Matrix Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Darijam 0 objavljeno svibanj 16, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 16, 2017 (uređeno) Pozdrav! Ova ponuda jos vrijedi ili? I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Uređeno svibanj 21, 2017 od Matrix Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Torrente 1 objavljeno svibanj 16, 2017 Podijeli objavljeno svibanj 16, 2017 Pozdrav!Ova ponuda jos vrijedi ili? imam i ja neka za priložiti...a mogu dobiti ova vaša? Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Avatra 0 objavljeno lipanj 6, 2017 Podijeli objavljeno lipanj 6, 2017 ako može molim vas pošaljite mi na ict.avatra@gmail.com Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mali-mrav 0 objavljeno studeni 23, 2017 Podijeli objavljeno studeni 23, 2017 , Torrente je napisao: imam i ja neka za priložiti...a mogu dobiti ova vaša? Molila bih ako je moguce da mi proslijedite, hvala Vam puno. kovacevic.getcode@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sanja1111 0 objavljeno siječanj 5, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 5, 2018 možeze li meni proslijediti pitanja i odgovore na sanja1111@hotmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
daredevil1387 0 objavljeno siječanj 9, 2018 Podijeli objavljeno siječanj 9, 2018 Također ako može pošaljite mi na mail: webspider1387@gmail.com Hvala puno! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mirnao 0 objavljeno ožujak 28, 2018 Podijeli objavljeno ožujak 28, 2018 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Možete li mi poslati materijale na mail: rnami0905@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
kori0303 0 objavljeno ožujak 28, 2018 Podijeli objavljeno ožujak 28, 2018 Pozdrav, molim da i meni pošaljete pitanja ako je to još aktualno... e-mail: anstubicar@gmail.com hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Aurelis 0 objavljeno travanj 13, 2018 Podijeli objavljeno travanj 13, 2018 Molim Vas, ako bi mi netko mogao poslati ova pitanja za testiranje?Unaprijed zahvaljujem.. tomz51250@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Aurelis 0 objavljeno travanj 13, 2018 Podijeli objavljeno travanj 13, 2018 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Nadam se da je još uvijek moguće dobiti navedena pitanja.. Unaprijed zahvaljujem:) email:tomz51250@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mlada nada 0 objavljeno svibanj 12, 2018 Podijeli objavljeno svibanj 12, 2018 Pozdrav, ako taj fajl još uvijek kruži molio bih da se pošalje i meni, ako postoji koja dobra duša.. Zahvaljujem! e-mail: filip.bakmaz@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ZacMac 0 objavljeno lipanj 30, 2018 Podijeli objavljeno lipanj 30, 2018 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Pliz moze pitanja i odgovori na mail: zeljkica1988@gmail.com. tnx Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ajelčić 0 objavljeno srpanj 24, 2018 Podijeli objavljeno srpanj 24, 2018 Molim pitanja i odgovore na email: afranic777@gmail.com. Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gogz316 0 objavljeno kolovoz 23, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 23, 2018 ako netko ima ta pitanja, molim da mi ih posalje na gogz316@hotmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Natkazg 0 objavljeno kolovoz 24, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 24, 2018 Molila bih pitanja i odgovore na mail natasa.balasko@yahoo.com Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
AnaM22 0 objavljeno kolovoz 24, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 24, 2018 Pozdrav! Ako je moguce, molim nekoga da posalje pitanja na micofka22@gmail.com. Hvala!@ Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
lju7777 0 objavljeno kolovoz 29, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 29, 2018 Pozdrav, može pitanja i odgovori na ljubica7777@gmail.com Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
monika1707 0 objavljeno kolovoz 30, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 30, 2018 pozdrav, može meni isto pitanja i odgovori na monikam1985@hotmail.com unaprijed hvala svima Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ajelčić 0 objavljeno kolovoz 30, 2018 Podijeli objavljeno kolovoz 30, 2018 Nažalost, nisam dobila pitanja i odgovore Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
lidela 0 objavljeno rujan 28, 2018 Podijeli objavljeno rujan 28, 2018 Može i meni HITNO pitanja na vivodinka@gmail.com Hvala unaprijed! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
gioa 0 objavljeno listopad 23, 2018 Podijeli objavljeno listopad 23, 2018 Molim pitanja na samopolako84@gmail.com hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
hisfishy 0 objavljeno listopad 23, 2018 Podijeli objavljeno listopad 23, 2018 Molim pitanja na hisfishy5@gmail.com. Hvala!! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
klarabela2018 0 objavljeno listopad 25, 2018 Podijeli objavljeno listopad 25, 2018 Ako pitanja još kolaju, molim vas pošaljite na mail: klarabela2018@gmail.com Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Ana1991 0 objavljeno prosinac 10, 2018 Podijeli objavljeno prosinac 10, 2018 Meni bi HITNO trebala pitanja, pa ako je netko voljan poslati na anastimac91@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
martinam89 0 objavljeno siječanj 19, 2019 Podijeli objavljeno siječanj 19, 2019 Ako još uvijek imaš ispit možeš mi MOLIM TE poslat na mail martinamalic89@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Medomisko 0 objavljeno veljača 25, 2019 Podijeli objavljeno veljača 25, 2019 Ako ovo postoji još uvijek, molim da mi pošaljete na mail andrija.azapovic@gmail.com Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Arnie 0 objavljeno ožujak 8, 2019 Podijeli objavljeno ožujak 8, 2019 Molim Vas i meni ako netko moze poslati pitanja na sandrichak90@gmail.com, hvala unaprijed Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
anajukic89 0 objavljeno ožujak 12, 2019 Podijeli objavljeno ožujak 12, 2019 Pozdrav, mogu li i meni pitanja na mail anajukic89@gmail.com puno hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
metrix 0 objavljeno ožujak 13, 2019 Podijeli objavljeno ožujak 13, 2019 Lijepi pozdrav, zamolio bih dobru dušu ako mi može poslati primjerak na zombie.metrix@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Maja1100 0 objavljeno travanj 11, 2019 Podijeli objavljeno travanj 11, 2019 Molim vas tko može neka pomogne, trebala bi mi pitanja a ako tko ima može i odgovori. Bila bih jako zahvalna maja.zugaj@outlook.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
vpocuca 0 objavljeno travanj 29, 2019 Podijeli objavljeno travanj 29, 2019 molim vas pitanja i odgovore ako tko ima iz ustava i lokalne za Grad Zagreb. na mail: vpocuca@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mbagaricka 0 objavljeno lipanj 12, 2019 Podijeli objavljeno lipanj 12, 2019 Može pitanj i odgovori ! bagaricka.marija@gmail.com! zahvaljujem Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
yamay 0 objavljeno lipanj 16, 2019 Podijeli objavljeno lipanj 16, 2019 Vidim da su neki postovi i friskijeg datuma pa ako se materijali jos uvijek salju, molila bih i ja na mail yamay@hi.t-com.hr Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
spanja 0 objavljeno kolovoz 16, 2019 Podijeli objavljeno kolovoz 16, 2019 Dragi svi! Zamolio bih neku dobru dušu da mi pošalje pitanja na spanjol88@gmail.com Hvala!!! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mala maja 0 objavljeno kolovoz 21, 2019 Podijeli objavljeno kolovoz 21, 2019 Poštovani, moj email je : maja442@gmail.com , mogu dobiti pitanja i odgovore za testiranje ili makar pitanja . Hvala! Lijep pozdrav Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
pbdiva 0 objavljeno rujan 1, 2019 Podijeli objavljeno rujan 1, 2019 Molim vas mogu li dobiti pitanja i odgovore na mail pavita.barun@gmail.com? Unaprijed zahvaljujem Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
ahorvat3355 0 objavljeno rujan 26, 2019 Podijeli objavljeno rujan 26, 2019 Molim Vas pitanja i odgovore na mail: a.horvat3355@gmail.com Hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
vpocuca 0 objavljeno listopad 7, 2019 Podijeli objavljeno listopad 7, 2019 (uređeno) Molim vas ako netko ima pitanja iz Ustava i lokalne za testiranje Grad Zagreb, pošaljite mi na mail vpocuca@gmail.com. Hvala unaprijed.pozzz Uređeno listopad 7, 2019 od vpocuca Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zana8888@gmail.com 0 objavljeno prosinac 8, 2019 Podijeli objavljeno prosinac 8, 2019 Nakon puuuuno godina rada pa par mjeseci burze eto me s pozivom na testiranje...pa ako bih mogla dobiti pitanja čisto da maknem tu tremu iz glave...naravno, hvala unaprijed! zana8888@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
korisnik1133 0 objavljeno prosinac 18, 2019 Podijeli objavljeno prosinac 18, 2019 Bila bih vrlo zahvalna ukoliko bi netko mogao proslijediti pitanja. Očekuje me testiranje pa da se mogu otprilike pripremiti. Unaprijed zahvaljujem! radmilafisli@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
NINA2104 0 objavljeno siječanj 2, 2020 Podijeli objavljeno siječanj 2, 2020 Bok svima, molila bi i bila vrlo zahvalna ako netko još uvijek ima navedena pitanja,te mi ih proslijedi na almatko@gmail.com Hvala puno unaprijed. Lijep pozdrav! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
majimacic 0 objavljeno veljača 26, 2020 Podijeli objavljeno veljača 26, 2020 , NINA2104 je napisao: Bok svima, Ako je tema jos uvijek aktualna, molila bih i ja materijal na mail - majimacic@yahoo.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Torrente 1 objavljeno lipanj 11, 2020 Podijeli objavljeno lipanj 11, 2020 Jel ovo još aktualno? Ako jeste - rmkicker4@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Zmaja26 0 objavljeno studeni 17, 2020 Podijeli objavljeno studeni 17, 2020 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Pozdrav, Još uvijek vrijedi da šaljete pitanja? Mail: tinci1992@yahoo.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
anauoblacima 0 objavljeno prosinac 9, 2020 Podijeli objavljeno prosinac 9, 2020 Pozdrav, Ukoliko još šaljete pitanja, molim Vas da mi ih pošaljete na mail: a.m.antolkovic2468@gmail.com Lijepi pozdrav Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Danijela29 0 objavljeno prosinac 10, 2020 Podijeli objavljeno prosinac 10, 2020 Pozz.. možete i meni pomoći s pitanjima , molim vas danijelahulina2908@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Danijela29 0 objavljeno prosinac 10, 2020 Podijeli objavljeno prosinac 10, 2020 Pozz Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Maraya 0 objavljeno prosinac 16, 2020 Podijeli objavljeno prosinac 16, 2020 Molim ako ima tko i meni da pošalje na marijamla@gmail.com. hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
redpoppy88 0 objavljeno veljača 2 Podijeli objavljeno veljača 2 Pozdrav!! Moze i meni na mail 2018milivili@gmail.com Hvala i Lp Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Ninnah01 0 objavljeno veljača 5 Podijeli objavljeno veljača 5 Pozdrav, da li jos razmjenjujete pitanja da mi posaljete na ninnah01@yahoo.com? Hvala Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Enushka 0 objavljeno veljača 11 Podijeli objavljeno veljača 11 Lijep pozdrav! Mogu i ja dobiti ako je još aktualno? Hvala. mala.ena6@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Iva Iva 0 objavljeno veljača 12 Podijeli objavljeno veljača 12 Molim ako bi i meni poslali na ivin_msn@hotmail.com Unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
apusk 0 objavljeno veljača 20 Podijeli objavljeno veljača 20 Molim Vas ako bi i meni mogli poslati na andrea.pusek@gmail.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
mirelaperecinec 0 objavljeno veljača 22 Podijeli objavljeno veljača 22 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Pozdrav možete i meni poslati pitanja i odgovore za testiranja , lp Gmail : mirelaperecinec@gmail.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Majapan 0 objavljeno veljača 28 Podijeli objavljeno veljača 28 , february je napisao: I tako prijatelji, kolege, ja, po testiranjima za posao u Gradu Zagrebu, još nekim gradskim upravama i lokalnim samoupravama, i sa neta, skupili zadnjih mjeseci/godina pitanja iz Ustava i samouprave. Taj dio testa imaju sva radna mjesta. A u pravilu se uvijek neka pitanja ponavljaju iz toga što smo sakupili. Nekad 10, nekad do 50%. Dakle, naravno da smo uz pitanja "povadili" i odgovore. Pitanja i odgovora je četiri stranice, šaljem mailom. Ako jos uvijek netko ovo cita,mogu li molim vas na mail dobiti pitanja. pcelica--maja@windowslive.com Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.