Jump to content

Ovrha za troskove delozacije


radagast

Preporučene objave

Nazalost situacija u obitelji mog muza vec dugi niz godina nije bajna, naime njegov djed i roditelji zive zajedno iako u gorkoj svađi. Ukratko doslo je do toga da je djed naumio da ih pod svaku cijenu izbaci iz kuce iako nema potrebnu dokumentaciju o vlasnistvu nekretnine i potplatio je sve moguce veze na sudu (sto moze i priustiti sa dobrom penzijom) pa je u tome i uspio. Koliko sam ja shvatila situaciju on je narucio i platio delozaciju jer roditelji mog muza ne zele izaci iz kuce a uostalom i nemaju gdje a troskove delozacije zeli vratiti i neki dan je doslo rjesenje suda da je pod ovrhu stavljena placa mog muza i njegovog oca. Moj muz jos ima prebivaliste na toj adresi iako se iselio prije godinu dana i zivimo u podstanarstvu. Imamo sitne prihode i sa muzevom placom i mojim porodilnim jedva krpamo kraj s krajem te sam pomalo ocajna jer neznam sto u pravnome smislu mozemo poduzeti u ovoj situaciji. :place: Molim vas za savjet!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vlasnik kuce je pokojna teta cija je zemlja na kojoj je kuca pripala djedu ali nigdje ne postoji dokument koji pokazuje njegovo vlasnistvo nekretnine vec samo zemlje. Iz kuce nisam istjerana ja vec moja sogorica i sogor koji zive u toj kuci preko 30 godina a djed se u nju doselio prije 10tak godina. Oni placaju sve rezije i nikad nisu placali nekakvu stanarinu. Tuzitelj tj djed trazi da se ovrhom njemu vrate troskovi delozacije tj sluzbenici koji ce doci izbaciti sogoricu i sogora iz kuce a moj muz treba snositi te troskove iako nema vise veze s njima i tom situacijom, jedino sto ga za to veze je adresa na osobnoj iskaznici

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija