Jump to content

hipoteka na kuću i ovrha


M.EB.

Preporučene objave

Dobar dan....trebam hitno pomoć

prije par godina suprug je digao hipotekarni kredit, ostao bez posla i naravno dug je dosao jelokupan na naplatu. Dug kad je došao 2012. iznosio je oko 113.000,00. Mi smo od tada do sada uplačivali svaki mjesec nešto...koliko smo imali i do sada smo uplatili oko 57.000,00. U 4.mjesecu 2014 stanje duga je bilo 102.000,00. i tada je sud odredio prijedlog za ovrhu na nekretnini, riješenje o ovrsi i određuje se ovrha na nekretnini (zabilježbom ovrhe, utvrđivanjem vrijednosti nekretnine i ispraznjenjem nekretnina od svih stvari i osoba). koja je daljnja procedura, sto možemo i trebamo napraviti...naime ta kuća je sve što imamo i pokazali smo dobru volju uplatili smo svaki mjesec koliko smo imali. Dali je moguće da čemo ostati bez kuće kakav je ishod svega toga...

 

Drugo zanima me dali godišnja kamata od 12 % na dug ide na samu glavnicu ili i na glavnicu i kamatu do sada zajedno? i sad dok uplačujemo svaki mjesec dali se sa tim uplačivanjem pokriva samo glavnica ili glavnica i kamata zajedno???

 

Puno se zahvaljuje na odgovoru:moli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija