Jump to content

Povlačenje, neuredna dostava


anonimno

Preporučene objave

javni bilježnik izdao je rješenje o ovrsi. Ovršenik je odmah po zaprimanju istog platio dug. Kome da dostavim podnesak kojim povlačim prijedlog javnom bilježniku? nadležnom sudu? Koliko je meni jasno javni bilježnici po novom ovršnom zakonu nisu ovlašteni na izdavanje nikakvih rješenja ili zaključaka osim rješenja o ovrsi, pa ako ovo povlačenje dostavim javnom bilježniku kako će on onda izdati rješenje kojim se obustavlja ovršni postupak? ili, imam i drugi slučaj, kada javni bilježnik ne može izvršiti dostavu rješenja o ovrsi ovršeniku zbog toga što isti više ne živi na toj adresi, nepoznat i sl. a po meni onda ne može nidonjeti rješenje o obustavi ovrhe niti ovrhovoditelja pozvati na dostavu točne adrese. Hoće li on onda dostaviti spis sudu zbog neuredne dostave pa da sud izda prije spomenuto rješenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dostavite mu dokaz da ste platitili citav dug on to prosljedjuje sudu i sud donosi rjesenje.

 

Tako je sada. Smijesno. al eto bivsa ministrica je odlucila popustiti pritisku velikih odvjetnicko biljeznickih loibija koji rade zajedno i ubiru doslovno sve sto ide u troskove.

Meni je sada to smijesno da najlaksi posao oduzimaju sudu, a sud mora opet raditi sve i jos se ne mora platiti nikakva sudska pristojba. Sve biljeznicima

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija