Jump to content

Parking oštećenje


twingo88

Preporučene objave

Molim savjet

Dakle, bila sam pravilno parkirana u rikverc ispred kuće, a gđa je bila parkirana pored mene (s nosomautomobila naprijed). Gđa se pokazala vrlo nevještom u isparkiravanju, pa je svojim desnim retrovizorom napravila štetu na mom desnom retrovizoru i napravila štetu u iznosu od 1.500 kuna (išla sam na procjenu štete u ovlašteni servis).

Da bi stvar bila gora, na mjestu na kojem je parkirala prije toga je bio manji kamion, pa se stoga može zaključiti koliko je mjesta imala za isparkirati se. Na žalost ja sam to sve vidjela (s prozora kuće), čak sam u jednom trenutku otvorila prozor i pokušala joj signalizirati da stane. Iz n-tog pokušaja je uspjela oštetiti oba retrovizora. Nakon što sam izjurila van gotovo nevjerojatno se branila da nema teorije da je udarila. Onda sam joj rekla da pogleda moj i svoj retovizor ako ne vjeruje, jer naprosto njena reakcija uopće nije bila za raspravu (žena uopće nije primjetila da me je očešala). :bang:

Kad je pogledala štetu i nakon što sam rekla da ću pozvati policiju, počela je histerizirati i izmišljati razne izgovore...rekla sam da nisam spremna s njom se raspravljati i da se ne razumijem u štetu, a ona je kao veliki znalac ispalila da je šteta 500 kuna i da me moli da ne zovem policiju za tako malu štetu. Počela je plakati i izmišljati da joj je otac u bolnici i sl. pa sam se sažalila i dogovorila se da mi ostavi osobnu iskaznicu i da dođe sutra na dogovor. Da bi stvar bila gora, nakon toga je ponovo probala izići na rikverc, ali me je tad skoro udarila svojim zadnjim krajem. Na kraju sam joj ja isparkirala zbog bojazni da ne napravi još veću štetu. Molim Vas za savjet...što napraviti, što se u ovakvim situacijama može dogoditi? Kakva su vaša iskustva? Suza i pokušaja dobivanja na emocije će zasigurno biti, ali kako da se ja postavim?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija