Jump to content

Voznja unatrag/parkiranje


mare2500

Preporučene objave

Pozdrav svima

 

Evo da vam opisem situaciju koja mi se danas dogodila, situacija je specificna i zbog mjesta dogadjaja, za onog ko zna, ulaz na parkiraliste obala u Rijeci.

 

Znaci dolazim lijevom trakom prema ulazu na parkiraliste ali ne ulazim nego se prestrojavam u desnu traku koja sluzi za prolaz u suprotnu stranu ali samo za vozila luckog transporta i vozila koja su parkirana desno na parkingu od Luke Rijeka.

Nakon prestrojavanja se zaustavim u namjeri da parkiram na taj parking od Luke Rijeka, krenem se parkiravati u rikverc i u tom trenutku lijevom trakom prolazi auto kojeg ne vidim jer gledam u desni retrovizor nebi li parkirao, kako moj auto radi luk prilikom parkiranja svojim lijevim prednjim blatobranom zakacim zadnji desni blatobran auta koji se kretao lijevim trakom.

E sad mene zanima tko je tu tocno kriv, dali ja posto sam se kreto u rikverc i po zakonu bi rekli da se nisam predhodno uvijerio da mogu bez opasnosti izvrsiti tu radnju, ili on koji je iako je vidjeo da sam se poceo kretati unatrag, nije ni stao, ni trubnuo, nego se nastavi. kretati unaprijed, ili smo jednako krivi i svako placa svoju stetu. Napominjem da to nije neka glavna cesta i da zapravo to ni nisu dvije trake koje su podijeljene crtom, i da se vozi obrnuto, znaci auti se mimoilaze desnom stranom.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da imas pravo, nego je sav taj prometni trak i parking zbrkan, tako da zapravo neznas ko kuda ide, jer ljudi na parking obala ulaze po lijevom traku jer je na toj strani rampa, ali je i tu pruga po kojoj po potrebi prolazi vlak za lucki transport, a na desnoj traci su na podu oznacene strelice zutom bojom lijevo i desno mada je to usko i tu se ne mogu mimoic auti i onda do te trake je taj parking di sam ja iso parkirat. A auti se inace mimoilaze obratno jer u toj kao lijevoj di je pruga auti idu na taj parking obala, a ja sam se sa te trake di su strelice krenuo parkirat, i on se prakticki iso gurat da bi proso i naravno da sam ga zakacio

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija