Jump to content

Promet - test na droge


iveyy

Preporučene objave

Pozdrav, u petak navečer sam pao s motora.

Motor je 125 cm3 a ja imam samo B kategoriju. Digao sam se i otrcao do motora i sakrio ga. Otišao sam ca, i prešao cestu ds se spustim u grad, i naletila je policija i vidjela me kako sepam i da mi je razderana trenerka. Stavili su me u auto, i vidjeli trag kako je kotač klizao. Našli su motor, a onda je počela zabava. Dali su mi alkotest, napuhao sam 0,47. Onda su me pitali želim li test na droge, i naravno, prihvatio sam posto sam bio čist. Lizao sam lizalicu dok se nije natopila slinom, a onda je išao gledati. Evo čuda, amfetamini - pozitivan???

Ja u šoku, nisam znao ni što je to, nikad nisam uzivotu koristio ništa osim marihuane, pitao me dali sam koristio kakve lijekove, ali ni to nisam. Jedino sto pijem je b complex u visokim dozama, ali taj dan ga nisam ni popio. Žalio sam se na ispitivanje, pa su me vodili u hitnu na vađenje krvi i urina, uzeli su mi 2 bočice krvi, i urin, poslali za Zg, e sad, tko zna kad će to doći. Jako sam zabrinut jel sam sada za njih narkoman, ne mogu dokazati da nisam bio drogiran... Zna li netko zašto sam bio pozitivan na to??? I uzeli su mi vozačku na 3 dana, a ja ni nemam tu kategoriju, tako da sad ni auto ne mogu voziti. Molim vas za pomoć...

Mladi sam vozač, 18 god.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kao mladi vozač imao si alkohola,pobjega si sa mjesta prom nezgode (ako ti to nakaleme) i vozio si motocikl bez kategorije.kazne su velike.

 

Tko te pita da li si narkoman ili nisi.Doći će odgovor sa vještačenja pa će se znat.Uostalom i neki su lijekovi zabranjeni za vožnju a tretiraju se isto kao alkoholi ili droga.

 

Ne možeš ići na testiranje jer toga nema niti policiju zanima.Možda će vještačenje bit i prije ali prosto sumnjam jer samo jedni to rade za cijelu državu.

 

kako bi rekao narod sad kusaj to što si skuhao.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija