Jump to content

Ludi vikend, luda priča..


somot

Preporučene objave

Pozdrav svima!

 

Dakle priča u kratkim crtama ide ovako;

Nakon jedne vesele noći frend i frendica oko 5 ujutro idu doma. Na putu ih zaustavlja prometna, budući da si frend ne može dozvolit puhanje (on je vozio,btw) nekako se uspiju zamjenit za mjesta. E sad ide zanimljivi dio. Frendica ima položen vozački ali nema niti jednog dokumenta sa sobom. Napuše u onu njihovu melodiku 1 i nešto te se predstavi kao potpuno druga osoba. Znači da policajcima potpuno krive podatke, oni joj napišu prekršajni nalog na osnovu nikakvog dokumenta i svako ode svojim putem. Da stvar bude bolja, osoba čije je podatke dala je čak imala u "dosjeu" posjedovanje trave. Nešto sitno, ali opet. Prvo, nevjerovatno mi je da ju nisu vodili u stanicu radi utvrđivanje identiteta ili već šta, drugo, sad ju je frka što će biti s tom trećom osobom. Odn. koje su joj opcije, eventualne sankcije?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako su joj dali odmah prekršajni nalog a ona normalno neće platit kaznu mup će podignut ovrhu na računu te treće osobe a kasnije će joj doći i obavijest o zabrani,pa će poslije morat dokazivat da nije bila tamo u vrijeme prekršaja.A policija ima i broj vozila pa tu treću osobu može pitat tko se vozi u tom autu i dalje bla bla.

A ta treća osoba je može dobro i "počupat" jer će dobit probleme za koje nije kriva.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kroz razgovore s raznim (nestručnim) ljudima ispalo je da postoji par opcija;

 

A) Frendica se pravi blesava, institucije odrađuju svoj posao, treću osobu se tereti za sve navedeno(ovrha +3 mjeseca), ista se žali i po nekakvoj svemirskoj karmi bude oslobođena jer fakat nije bila tamo.

 

B) Frendica plati kaznu ( u ime treće osobe) međutim Trećoj bez obzira dolazi zabrana na kućnu adresu ali više nema pravo na žalbu jer je plačanjem kazne priznala krivicu.

 

C) Frendica ode u PP, prizna nedjelo, prekršajni nalog se prepisuje na nju (ako se to upće može?) + još dobije sankciju za krivo predstavljanje, krađu identiteta ili već kako se to zove..

 

Ili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija