Jump to content

Odvjetnički ured Cirkveni


anonimno

Preporučene objave

ne preporucam, osim ukoliko se stvari nisu promjenile za 180 stupnjeva.

 

moja kolegica radila je kod njega kao studentica te je ostala i nakon sto je diplomirala. nju i jos jednu vjezbenicu placao je temeljem studentskog ugovora te im nije ponudio ugovor o radu.

 

place su im kasnije i do 2 mjeseca, ali ne zato sto nije bilo novca, nego zato sto se prebacivao na njegov privatan racun.

 

ukoliko ne dobijete ugovor o radu na potpis u roku dva tjedna, najbolje je pobjeci glavom bez obzira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

uh bila sam kod njega na razgovoru prije nekih godinu, skoro dvije

svi u uredu su tip top slickani, naravno radi se od jutra do mraka , to odmah da do znanja - u biti ne točno on jer se ne spušta toliko nisko da razgovara sa potencijalnim vježbenicima, već to čini neka od odvjetnica tamo a on se zavali u naslonjač u istoj sobi čitajući novine

ispiši sve ocjene pa ih komentirate. Imaš neku tužbu ili slično pa to trebaš prevest na engleski

 

onako, furaju se na "poglemekakoimamnosdoplafona" ured

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 8 mjeseci kasnije...
  • 10 mjeseci kasnije...

Izbjegavati je premala riječ. Nažalost iskusih rad kod njih. Zbog toliko stresova, šokova i grozota doživljenih u tom uredu još uvijek posjećujem psihijatra i dan danas moram piti andtidepresive. Radim u drugoj firmi sad koja je odlična ali eto vučem te posljedice i tko zna kad ću ih se riješiti. Tamo je opći horor i ukoliko vam je imalo stalo do psihičkog zdravlja.. ni slučajno njih odabrati !!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mamine maze, svi od reda...

 

i ja sam radio za ovdje okaljani ured i mogu potvrditi da je sve što je ovdje napisano apsolutna neistina.

 

odvjetništvo je stresan posao i po tom se ovo odvjetničko društvo nimalo ne razlikuje od bilo kojeg drugog odvjetničkog društva. a tko ne može podnijet stres, nek se javi na natječaj za pripravnika u uredu vlade za ravnopravnost spolova...

 

žalosno je i sramotno što pljujete u zdjelu iz koje ste svojedobno jeli...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zasto bi im trebali bit zahvalni oni koji su "robovali" za njih od jutra do mraka za minimlalac.Pa kad vec ima toliko posla, znaci ima i para, pa bi trebali placat malo vise od propisanog minimalca.

Bijah tamo samo na razgovoru, i stekao sam jako los dojam. Mislim katastrofa... Nos do plafona, intervju je kao da ce ti davat 20000kn mjesecno, pa moras bit najbolji da bi te uzeli. Prvih 6mj tipkas samo ovrhe - doslovce- a to znaci radis posao za koji je (opet doslovce) dovoljno znati abecedu i brojati do 10.

To što je odvjetništvo stresan posao ne znači da odnosi moraju bit takvi kakvi tamo navodno jesu (u sto vjerujem)...

 

Bio sam malo pretjerao, pa editiram :-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tole, nisi ok..to što tebi cvale ruže tamo ne znači da su i drugima. I da..stvari koje tamo doživljene nisu vezane samo za pravo kao struku i baš su za novine ali eto odustah od toga nauma. Kad zbrojim mizerne (ima i normalnih ureda vjeruj mi s pristojnim plaćama) plaće dobivene tamo i torturu i trošenje na lijekove kasnije, .. nije vrijedilo. Termin mamina maza rezerviraj za nekog drugog!!!!!!!!!!!!!!! Ako se tko treba sramiti to si ti. Usudiš se izreći termin 'mamine maze' dok nisi promislio da možda postoje stvari za koje ne znaš?! A kako bi i imao pojma uopće kad je ovaj tvoj ured kojeg hvališ tako dobar da si i ti pobjegao glavom bez obzira. Kako neki drugi uredi nisu na tako lošem glasu???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 7 mjeseci kasnije...

Samo kratko: radila sam u ovom uredu 3 godine, radilo se puno, puno se i na(m)učilo, bez toga ne ide;-)); imala sam predivne ljude za kolege; iz ureda sam otišla u gospodarstvo na rukovodeću poziciju, drugi kolega isto (dapače, iznimno je uspješan!), a treći kolega je napravio izvrsnu karijeru u odvjetništvu i ima svoj ured; voditeljica ureda je također vrlo uspješna, vodi svoj business danas. Ne znam baš da ima puno ureda iz kojih možeš tako "odskočiti". Ili se varam? Mislim da je stvar toga što želite od svog profesionalnog razvoja i na koji način ćete se s tim nositi. Sretno!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

ovrhe su ti majka prava biseru, tužbu zna napisat svaka budala, ovrhe su prava stvar i budi sretan da ih naučiš, meni je moj odvjetnik nudio kazneni dio ja sam odjebala i uzela građansko i ovrhe, nek se on pačka s kaznenim, nije se bunio, dapače bilo mu je drago da neko to želi jer svi bježe u kazneno a neznaju koja je to u biti jebada

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 godina kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija